Lazović o Vučićevom spominjanju Tuzle: Alarm za organe BiH, Srbija nije odustala od hegemonije

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Realno

***

***

***

Borac sa Žuči

Ambrela Vučko kupovinom francuskih aviona ujedno je potpisao i jednostrano (implicitno, prešutno) mirovni ugovor sa Kosovom i svim članicama NATO pakta (pa i sa Hrvatskom). Sad mu je ostala samo Bosna, odnosno Federacija Bosne i Hercegovine (RS smatra već kao dio Srbije) i odmah je krenuo u ofanzivu. Dotle HDZ slugani u federaciji ljube skute Plenkoviću i Čoviću po Hercegovini. Očito da Ambrela Vučko kroz ovaj seperativni mir priprema teren za haos u Bosni. Sluganska trojka će mudro čuvati fotelje do zadnjeg, baš ih briga za sve ostalo!!!

Nadimak

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Veriga

Srbija je ZLO Balkana vec 200 godina. Projekat je SRBIJA NA MORU! Izgovori su srbski svet, velika srbija, srbsko jedinstvo, svi srbi (koji srbi?) u jednoj drzavi. Pokusaj 1912 izlaska u Tiranu i Drac su osujetili Englezi i Francuzi zbog pocinjenog genocida vratili ih na danasnju granicu Albanije. Najblize cilju “Srbija od Skadra do Zadra” su bili operacijom RAM 1991. Danas je Srbija “daleko od mora”. Ovaj prokleti projekat treba ugasiti gasenjem entiteta u BiH i povratkom na Republika Bosna da bi gradjani imali svoju iskonsku Bosansku naciju.

Proteus2

Projekat Nove Velike Srbije u ponovnom zamahu, ova propaganda će se samo povećati, dokaz je i ova koja je samo zaboravila navesti još jednu sitnicu, a to je da je i silovana!! Kako ovo podsjeća na '80 kada je počela propaganda protiv Kosovara, eto kako siluju srpkinje i te tako neviđene laži. Nevjerovatno je kako se samo laži šire kao i ponovna izgradnja mržnje od strane fašističkog režima iz Beograda.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ni ti ne odustajes ot toga da budes

prodana dusa....

Srbiji je cinjeno zlo

Srbija je ZLO Balkana vec 200 godina. Projekat je SRBIJA NA MORU! Izgovori su srbski svet, velika srbija, srbsko jedinstvo, svi srbi (koji srbi?) u jednoj drzavi. Pokusaj 1912 izlaska u Tiranu i Drac su osujetili Englezi i Francuzi zbog pocinjenog genocida vratili ih na danasnju granicu Albanije. Najblize cilju “Srbija od Skadra do Zadra” su bili operacijom RAM 1991. Danas je Srbija “daleko od mora”. Ovaj prokleti projekat treba ugasiti gasenjem entiteta u BiH i povratkom na Republika Bosna da bi gradjani imali svoju iskonsku Bosansku naciju. ka Veriga Srbiji su otete zemlje gdje su srbi bili vecina vise od 80 %, a to su albanija, kosovo, makedonija, krajina, bosna i pokusavaju crnu goru.

Igor

***

Laxative

***

Borac sa Žuči

Mislim da je i kontinent malo pa i planeta, Univerzum bi se trebao nazvati Srpska Univerzijada. Bolest je u poodmakloj stanju, a ovaj portal uporno objavljuje i učestvuje u specijalnom ratu protiv BiH i Bošnjaka. Po Fortinom naređenju. ka Laxative Puna podrška za ovaj komentar. Na ovom portalu glavnom brišu komentare koji odslikavaju probosansko mišljenje, ili one koji prenose stvarne činjenice i ono što se desilo nedavno.

Bila

Tuzla je stari Srpski grad ka Igor Bila je dok genocidom niste promjenili sastav stanovnistva. A bit ce opet kad se vratite pradjedovskoj vjeri

Laxative

Bila je dok genocidom niste promjenili sastav stanovnistva. A bit ce opet kad se vratite pradjedovskoj vjeri ka Bila Taj film nećete gledati!! Bajke se više ne snimaju, a ni mitovi.

/ Najnovije