"Lažni izvještaj Vlade RS ne može promijeniti istinu o opsadi Sarajeva"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Istina.

Ssa

SVE STO PLJUNU - L A Z U. NIJE IM NI PRVI NI ZADNJI PUT.

dP

Da mi je samo znati ko je opljačkao Sarajevo iznutra, zarađivao enormne cifre na gladnim građanima, odkud Caco na Kovačima ako se zna šta je radio... Svako ima svoju istinu ali ljudi nema.

miki

"Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš

Bosna Bosancima

- „Laž je srpski državni interes.“ - „Laž je u samom biću Srbina“. - „U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ - „ Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“ Dobrica Ćosić - četnički ideolog i otac nacije

Komentar

Do godine u Sabcu!

@bosna bosancima

Islamizirani srbi iz bosne su najvise etnicki srbi, najvise nalikuju onim srbima iz srednjeg vijeka, a opet se ti isti svim silama trude dokazati da nisu srbi. E to se zove ironija i kriza identiteta.

necista savjest

Kako se "nebeski narod" pali na tekst, samo njihovi komentari. Pisite propalo, genocid i ostala vasa "herojstva" ostace upisana kroz istoriju.

Hahaha

Kako se "nebeski narod" pali na tekst, samo njihovi komentari. Pisite propalo, genocid i ostala vasa "herojstva" ostace upisana kroz istoriju. ka necista savjest Tačno, ali ne onu koju budu pisali "bošnjaci".

/ Najnovije