Laži na više od 1.200 stranica: Objavljen izvještaj o stradanju Srba u Sarajevu

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Prva zrtva svakog rata je istina.

Ovakva

Ovakva je sva njihova historija. O ako je pisano i o Kosovu, o Obilicu, o Lazaru, Nemanjicima, sve je kod njih laz. Ovo je dokaz pred nasim ocima.

210

Ma hebat ih nek pišu šta hoće oprati se neće.

Glas razuma

Nije ovo pranje od zločina, ovo je lekcija za mlade fašiste! Namjenjeno je omladini, ne ozbiljnim institucijama

Habuhabuhabu

Jedan od ovih Francuza što se potpisao piše, između ostalih, i erotske romane. Pa je bio i u Legiji stranaca, itd. Čarobno društvo.

Sasa

Krajnje neozbiljno.

miki

Znači neko je istražio tvrdnje na 1200 stranica i argumentovano utvrdio da su lažne? Vaš portal treba prijaviti zbog širenja lažnih vesti međuetničke mržnje... Sramota!

Džašmin

Tu u spisima ima i laži i istine.

Azazel

Ovo je Kacavendica diktirala

vazda ista šuplja ...

"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.

22

Cijela Spska istorija se pise ovako, samo lazi i lazi i lazi. Ko zeli istinu, cijelu istoriju koju su oni pisali se mora preispitati, apsolutno im nista ne mozete vjerovati. Tek sada u vrijeme informacija te njihove lazi polako izlaze na svjetlo dana.

Džasmin

Baš ružno govorite o jednom narodu.A Ramazan je a vjernici.Nije post samo sudržavanje od hrane nego i psovanje zli misli mržnje itd pazite malo takozvani vjernici

miki

U samom izveštaju tretira se delovanje medija koje vidimo ni do danas nije drugačije. Odgovornost za mnoge zločine počiva na medijima sličnim ovom na svim zaraćenim stranama.

@

Takva jedna komisija sastavljena od strucnjka iz RS_a., dosla do saznanja da je Auschwitz bio u stvari odmaraliste za Jevreje kao sve ostale ljude koji su tamo Stradali. "Laž je srpski državni interes" kaže Dobrica Ćosić.!!

. (.).

Hahah, a sta je sa lavovima iz pionirske dolina??? Jeste i to stavili u izvjestaj...?

Džasmin

Bacanje lavovima E to je onaj dio što je laž.Ali nije laž ubistva hapšenja i mučenja što su činla ševe i još neki pojedinci

Iz Arhive o tariguzistima i njihovim zlochinima

Sedam tipičnih djela tariguz-ije (takozvane srbije): T-terorizam("igranje" sa amonijum bombom u Oklahoma City-u 1995-e), A-atentati(kao napad na Kiru Gligorova u Skopju 1995-e), R-ratovi(poput agresije na Bugarsku 1885-e), I-izbjeglice (poput stanovnika Kosova u Makedoniji 1998-e), G-genocidnost (poput one nad Mađarima u beogradu 1949-e), U-umišljenost(u teoriju samozvanog nebeskog naroda), Z-zafrkavanje(raketnim lanserom u Moskvi 1995-e).

za radio marajevo

Prva zrtva rata je istina.

N.G

Zaboravili ste reći za Tariguz(Srbija)T(potapanje titanika)A(ubistvo Ahila)R(požar u Rimu)II( rat u Irskoj)G(raspad Grčke posle smrti Aleksandra)U(pojave ustaša)Z( za Zemljotrese

N.G

Za sve je kriva srbija

Grunf

Srbi u BiH postali kao Palestinci. Htjeli bi državu, ali Godot nikako da dođe. VLADIMIR: Well? Shall we go? ESTRAGON: Yes, let's go. They do not move.

Brutus

Zaboravili ste reći za Tariguz(Srbija)T(potapanje titanika)A(ubistvo Ahila)R(požar u Rimu)II( rat u Irskoj)G(raspad Grčke posle smrti Aleksandra)U(pojave ustaša)Z( za Zemljotrese ka N.G I ubistvo Julija Cezara 44 god. p.n.e, pa ubistvo carske porodice Romanov, itd, itd.

NB

Vlah, nije šala!

suljaga

Srbi kad kazu da Srbi , lazu.

Dokumentarni prilog iz 2018-e o minimalno tri genocida beogradskihtariguzista

https://www.youtube.com/watch?v=jfAnsE8NCS8

Bosnjaci

Ma samo derite bosnje jer oni za vas nemaju vremena od glabanja svojih kostiju. Njima bacis kost, i nema brige, lagan su plijen.

Baki

A zasto bi bila laz?

/ Najnovije