Lavrov se sastao s Čovićem

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Chim

Čovjek se sastaje prvo sa pravim ljudima. Sutra će sa smradovima.

*

Čovjek se sastaje prvo sa pravim ljudima. Sutra će sa smradovima. ka Chim e dabogda ti ovi pravi ljudi zetovi bili glupane

miki

Dobro je razgovarati, cenim da je Lavrov takođe tu da kao što reče američki ambasador učestvuje na putu BiH ka modernoj demokratiji. Svi su se okupili da nam pomognu, ne sumnjam u našu pamet da to i iskoristimo ;)

Guest

Obojica dušmani Bosne i Hercegovine. Obojicu treba s noge na nogu nabit ...

071

Jel' ti Lavrov šušnuo kakvu pinku ispod stola, kao inače?

*

dokle god ovo govno predstavlja hrvate 200 000 bosanaca će glasat za bilo koga samo protiv njega, to bi ovi koji traže treći entitet trebali da znaju

chim

Treba ukinut Bosnu i Hercegovinu. Ista je Juga u malom i kao takva ce se raspasti

Bošnjak

Neće naš Bakir ništa tražiti, čekat će da Erdogan kompletira s-400, pa da mu hediju udjeli jednu cijev bar. Nada se i jednoj pipi plina da mu hladno ne bude. Eto zašto ameri požurise da bace sankcije na Tursku. Mnogi je Rus glavom platio interese srpske, mnogi je bosanski srb švercovao u isto vrijeme. Bosna - Bosancima! Trebaju znati i bosanski srbi kad čovjek kupi nešto od lopova postaje saučesnik u krađi. Tako i kad naslijediš nešto stečeno otimanjem i ubijanje neće potrajati taman da mu je Lavrov kum rođeni!

Slava Storonci

Ovaj g. Čović mi od bh političara jedino djeluje normalno, a i izgleda normalno, što jes jes.

Koel

chim- odje... više bolesniče, naporan si i dosadan. Imaš li ti život, ili si u ludari, pa visiš na portalu. Smaraš sve, lud si!

Sarajevo

Kad Zagreb i Beograd priznaju Bosnu i Hercegovinu kao drzavu, a to ce se neminovno desiti, tad ce i ovi sa sapunom biti na mjestu kom i pripadaju. Do tad lov u mutnom, sisanje, obmane, manipulacije, ali, zadnji voz sa zadnjim vagonom prolazi!

/ Najnovije