Lavrov dobio poziv iz BiH: Šta Dodik želi ispuniti iz dogovora s Putinom?

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SAO Hag

Bom Lavrov ovaj te debil sa sobom dovodi nama... u Hag

Slava Ukrajini

Pazi VEPRA !! his jajaru ko tebe sta pita

Sarajevo i tvoj glavni grad!

Opet nije popio terapiju! Neka kreten ne govori u moje ime! I ja sam Bosna i Hercegovina!

Oni

Isti koji su nas mucili korona fasizmom su nastavili da nas muce sa ukrajinskim fasizmomz https://www.logicno.com/politika/nevjerojatno-licemjerje-facebook-ce-ponovno-dopustiti-ukrajinski-neonacisticki-bataljon-azov-na-svoju-platformu.html

Ha ha

https://fb.watch/bsPUR2R55V/

Damianusdarcus

Hoće li ko provjeriti info da će Rusija sutra na neradni dan 1.mart dan nezavisnosti proglasiti genocidnu državom i pokušati zakuhati ovdje?

Koel

NATO samo na drinu a mi cemo rijesti s ovim fasistom iz laktasa ima da ga okacimo na marijindvoru kao zastavu

Brzi odgovor 2022

NATO samo na drinu a mi cemo rijesti s ovim fasistom iz laktasa ima da ga okacimo na marijindvoru kao zastavu ka Koel ... čudna bi to zastava bila. .. modroplava sa glavom vepra... slično gulašu samo što je pozadina crvena!

Bosanac

Citav normalni Svijet osudzuje ruse samo ove GENOCIDNE ZIVOTINJE I SMRDIJA ko lesinari cekaju

istina

Zašto nije rečeno-napisano da je Manji entitet ušao u još jednu kriminalnu avanturu? Pošto je Švajcarska uvela sankcije Rusima, Dodik je brže bolje "zahvatio" Sper/ Rusku/ banku i prisvojio je kao banku RS. U njoj ima kapital( ogromne svote, njegova porodica) i što je naivno pomislio da moći će da pomogne Rusima u rušenju blokade EU. Dali može doći do ovoga marifetluka? Baš da vidimo koliko će EU biti učinkovita.

Ljuta Krajina sila nebeska

Ja bih bio više da se mi lagano naoruzavamo i osnivamo jedinice koje će braniti ponovo RBiH.

Ikona

Pito ga dodik je li nabavio kakvu novu ikonu iz ukrajinske crkve i da bi i on zelio kakvu ako su ukrali previse ikona.

071

Bogte, Rusi će morati poslati padobrance preko Južnog pola. I onda će morati dalje pješke od Srednje Afrike. A od tamo će da lunjaju i pitaju za pravac na svakom ćosku, kao po Ukrajini.

Ukrajinac

Međunarodni sud je oškrinuo vrata,Putinu i njegovom potrčku Lavrovu.Dakle,koliko? god su moćni,pogođeni su sankcijama koje će dugoročno naškoditi Ruskoj federaciji,naravno prije svega Ruskom narodu koji nije kriv zbog zločinačkog dvojca.

/ Najnovije