Lavić: Schmidt podržava hegemoniju Beograda i Zagreba u Bosni

/ Komentari (47)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

***

Gospa majoneriziranost i hrvatska nacija

Nevjerovatna je lakoća sa kojomlažete i izvrcete cinjenice.. zadivljujuće ka Mostar Herceg Bosna Iz katolicanstva.

Ma da, sada ne valja Scmidt...mislichima valja

samo i striktno onaj koji njima niz dlaku 101%, inace ne valja on. A jelde, sada se ¨nezakonito¨ Schmidt samopoziva u europske strukture?? A kad rumeni becho okolo po svijetu laze i izvrce, on zakonito to radi?? Je li dobio za svoje insinuacije konsenzus ostala dva clana predsjednistva? Nije od Cvijanovicke? Eh, pa onda je nezakonito to sto radi.

Lijepe riječi su ukras

samo i striktno onaj koji njima niz dlaku 101%, inace ne valja on. A jelde, sada se ¨nezakonito¨ Schmidt samopoziva u europske strukture?? A kad rumeni becho okolo po svijetu laze i izvrce, on zakonito to radi?? Je li dobio za svoje insinuacije konsenzus ostala dva clana predsjednistva? Nije od Cvijanovicke? Eh, pa onda je nezakonito to sto radi. ka Ma da, sada ne valja Scmidt...mislichima valja Nema nacije iz religije jer nisi jevrej.

Proxy igraci Srbije i Hrvatske

BiH stranke i politikantski narodi sa imenima, nacije Kraljevine SHS imenovane u Dejtonu “konstituentni narodi” su opasni rusitelji drustva i drzave BiH. Niti su dijaspora tih drzava, niti su genetski narodi sa vecinskom slavenskom haplogrupom, niti ih je bilo u Bosni do XX vijeka. Zabraniti politicke igrace sa imenima sisjednih drzava!

Veriga

Dobro je predlozio Išćerić: neka se ministar Konakovic i clanovi presjednistva prijave kao Prijatelji suda!!

Ralle

***

Guest

Smita protjerati u Srbiju jali u Hrvatsku.

Jos jedna laz

BiH stranke i politikantski narodi sa imenima, nacije Kraljevine SHS imenovane u Dejtonu “konstituentni narodi” su opasni rusitelji drustva i drzave BiH. Niti su dijaspora tih drzava, niti su genetski narodi sa vecinskom slavenskom haplogrupom, niti ih je bilo u Bosni do XX vijeka. Zabraniti politicke igrace sa imenima sisjednih drzava! ka Proxy igraci Srbije i Hrvatske U politickom liberalnom kontekstu engleskog jezika, rijec CONSTITUENT se uvijek koristi kao BIRACKI a ne TVORBENI, SASTAVNI. Zahvaliti se Carlu Bildtu na prevodu koji je ovaj KONSTITUENTNI haos zakuhao.

Lijepe riječi su ukras

***

Veriga

Srednjovjekovna krizarska Evropa nije za Bosnu jer ne podnosi muslimane iako je u pitanju staroevropski narod, a Bosna starija od velikog broja Evropskih drzava. Niti je Evropa patentirala krscanstvo niti su krizari stvorili Evropu. Bilo je i prije krscanstva. Cista islamofobna ubleha.

Bosanac

***

Lijepe riječi su ukras

***

I, šta sad?!

Frka, problem ako čovjek pročita dio Dejtonskog sporazuma (Ustava). Mora čovjek otići kad već "naš" sudac Vehabović nije znao poantu Dejtona.

Lijepe riječi su ukras

***

Najnovija objava iz Medjugorja?

***

Po analogiji tebe i naci Kikija i rjesavanja

Frka, problem ako čovjek pročita dio Dejtonskog sporazuma (Ustava). Mora čovjek otići kad već "naš" sudac Vehabović nije znao poantu Dejtona. ka I, šta sad?! Problema, Willy Brandt nije nijemac kao ni H.D. Genscher, pravi nijemci su Adolf Einchman, H. Goering i Himler. Majorizirani!

Ovo je jedini nacin

I ispravan nacin: "Bosna i Hercegovina bi trebala biti jedna izborna jedinica, a građani mogu glasati za kandidata za člana Predsjedništva BiH nezavisno od toga kojem narodu pripada i u kojem entitetu živi." Nikad nisam imao problem da glasam za bilo koga ko se bori da je zemlja jaca i narod bolje živi, niti cu kad imati taj problem. Sve ostalo je manipulacija masama. I zato zemlju treba osloboditi od budala a implementacija ove presude je sasvim prirodna i pravedna stvar ako zelimo BiH a ako je ne želimo onda je zaista svejedno i egzodus je jedina opcija pa ko misli da zivot traje dugo nek ostane a ko zna sa je zivot kratak nek ide

I, šta sad?!

Problema, Willy Brandt nije nijemac kao ni H.D. Genscher, pravi nijemci su Adolf Einchman, H. Goering i Himler. Majorizirani! ka Po analogiji tebe i naci Kikija i rjesavanja Ako netko nije po vašoj mjeri, odmah je fašista, nacionalista, i kakve li sve termine vadite. Ali neka, samo koristite takve floskule, to su proteini za her Schmita.

Ralle

***

Prekini projecirati KSHS podstanaru

Ako netko nije po vašoj mjeri, odmah je fašista, nacionalista, i kakve li sve termine vadite. Ali neka, samo koristite takve floskule, to su proteini za her Schmita. ka I, šta sad?! Da li katolicanstvo neupitno stvara hrvatsku narodnost na isti nacin kao sto judaizam stvara jevrejsku?

Lijepe riječi su ukras

***

Riječ

podstanar koristite bez razmišljanja o mogućim posljedicama u budućnosti

Kako

Kako čovjekovo mišljenje o bilo čemu moze biti problematično.... neka iz aspekta Njemačke kaže mišljenje.

Imitiranje cionizma i sakrivanje iza religije

podstanar koristite bez razmišljanja o mogućim posljedicama u budućnosti ka Riječ kolonijalnog rasizma ima svoje posljedice slavenski stasaU kao sto i jevrejske znaju.

Kre teni zam

Nista bolje nije ni zasluzio ovaj ble Savi narod kad sve ovo dopusta sta mu rade i domaci a i politicari sa strane

Sta ima liberal?

Nista bolje nije ni zasluzio ovaj ble Savi narod kad sve ovo dopusta sta mu rade i domaci a i politicari sa strane ka Kre teni zam

Ja1

Kad procitas tekst a onda i komentare koje ne mogu sve ni citati, koliko su gadni, onda ti postane jos jasnije koliko smo mi komplet zaostalo drustvo. Nema nama spasa nikome ovdje, kako god se neko zvao ili izjasnjavao. Em profesor, sto me iznenadjuje, grijesi a o komentarima da i ne govorim, sve ukazuje na teske zloupotrebe medijskog prostora i zatucanost kakvu ova zemlja duuugo nije vidjela. Jadno da jadnije ne moze

Ubleha

Srednjovjekovna krizarska Evropa nije za Bosnu jer ne podnosi muslimane iako je u pitanju staroevropski narod, a Bosna starija od velikog broja Evropskih drzava. Niti je Evropa patentirala krscanstvo niti su krizari stvorili Evropu. Bilo je i prije krscanstva. Cista islamofobna ubleha. ka Veriga Siri se na sve strane, poseremo muslimane

Lijepe riječi su ukras

***

Zaostalo

Kad procitas tekst a onda i komentare koje ne mogu sve ni citati, koliko su gadni, onda ti postane jos jasnije koliko smo mi komplet zaostalo drustvo. Nema nama spasa nikome ovdje, kako god se neko zvao ili izjasnjavao. Em profesor, sto me iznenadjuje, grijesi a o komentarima da i ne govorim, sve ukazuje na teske zloupotrebe medijskog prostora i zatucanost kakvu ova zemlja duuugo nije vidjela. Jadno da jadnije ne moze ka Ja1 Sa cementiranjem nacionalne ideje i kompromisa Jugoslavije kao vjecne nepromjenljive istine. Zw***i to.

Državi

Bosni i Hercegovini nije u interesu da majorizira Srbe i Hrvate u vlastitoj državi

Sarajlija

***

Lijepe riječi su ukras

Dosta je vasih smrdljivih turaka, i arapa, kada se oni mjesaju ne smeta vam, jedite ****a lojavi, ovo nije vase, i nece biti ka Sarajlija

Sarajlija

Ako netko nije po vašoj mjeri, odmah je fašista, nacionalista, i kakve li sve termine vadite. Ali neka, samo koristite takve floskule, to su proteini za her Schmita. ka I, šta sad?!

Hajmo stasau

ka Sarajlija Objasni svoju arijevsku cistotu iz krscanstva kao osnove koje se vrti oko obozavanja razapeta jevreja iz Palestine?

Ma jel?

Bosni i Hercegovini nije u interesu da majorizira Srbe i Hrvate u vlastitoj državi ka Državi A da objasnis prije toga odakle rasisticki kolonijalizam nacionalne drzave medju bosanskim krscanima i rasno cista susjedna nacionalnost preko religije? Da li su svi katolici svijeta hrvati, svi pravoslavci srbi i svi muslimani bosnjaci? Iebucka te nesto druze.

Komentar za - Ovo je jedini nacin

***

Komentar za "Komentar za"

***

standard kalifatskog ludila

i baljezganja. njegovo ionako mizerno mentalno stanje je sve gore i gore. teški ste jad, naročito zato što to uopšte niste u stanju shvatiti... samo jedna tragikomična vjerska skupina.

Nisam, ali

Nema nacije iz religije jer nisi jevrej. ka Lijepe riječi su ukras .................... Ili je ipak bio katolik, sta ti ovako mislis, a?

miki

ne vjeruju nam, a zločince ogrezle u krvi i zdaji razumiju

Jeftin stos fra cMarijo Stepinac

***

Standard kuroatskog ludila - SCH

i baljezganja. njegovo ionako mizerno mentalno stanje je sve gore i gore. teški ste jad, naročito zato što to uopšte niste u stanju shvatiti... samo jedna tragikomična vjerska skupina. ka standard kalifatskog ludila Pozivati se na arijevsku rasnu cistocu osiguranu preko krscanstva-kulta obozavanja razapeta palestinskog semita Isusa i imitiranje jevrejskog etno-religionizma kako je toboze hrvatska narodnost neodbojiva od katolicanstva.

Derim

***

Gost

Bosni i Hercegovini nije u interesu da majorizira Srbe i Hrvate u vlastitoj državi ka Državi Kako bi Bosna i Hercegovina mogla nekoga majorizirati. BiH ima stranog upravnika, Ustav napisan u američkoj vojnoj bazi, strane sudce ******vnom sudu, stranac je bio i šef Centralne banke itd. Trebalo bi cijenjenog profesora pitati možemo li se zvati DRŽAVOM kada imamo to što imamo. E, jadni studenti, kakva im je budućnost.

Fghjkl

BIH SE NALAZI IZMEDJU TZV. KRIZARA , i u BiH ima križara, pa što, ima i muslimana pa što ! NEKA SVI ZIVE U MIRU BOZIJEM ! TA , ZAPISANO JE TO ! U CEMU PROBLEM , FANATICI ?! LJUDI I JEDNI I DRUGI .

/ Najnovije