Lavić: Pod izgovorom brige za BiH Schmidt staje u odbranu trećeg entiteta i getoizacije Bošnjaka

/ Komentari (44)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Alija

Pricas gluposti Lavic.......

Irfg

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima !

Haha

***

Pijun

Ma očito je i vrlo prozirno da je schmidt obični lutak i radi kako ga amerika navija,a eu obavezno slijedi što god amerika uradila.To je tako i dobro je dok ne naviju srbe i hrvate da potaracaju bošnjake i sve ono gdje oni žive i rade.Pogledajte samo kako su navili izrael,pa evo osim što ruši i ubija sve svoje susjede nego puca i po un pripadnicima i je li im itko išta može ,naravno da ne.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Komšija

Bošnjake u geto najviše gura SDA svojom naci/kriminalnom politikom.

Opet

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima ! ka Irfg UZMIMO BILO KOJU DRŽAVU KOJA SE SMATRA DEMOKRATSKOM,PA IMA LI U BILO KOJOJ DA ENTITETI BIRAJU SVOJE PREDSTAVNIKE.UZMIMO SAD KOJE IMAJU NEIZBROJIV BROJ ENTITETA,VJERA,NACIA,ALI SVI SU GRAĐANI AMERIKE I NA IZBORIMA SE BIRA PREDSJEDNIK KOJI JE JEDAN MEĐU JEDNAKIMA I MOŽEŠ GA BIRATI ILI NE,A BILO KOJI GRAĐANIN SE MOŽE KANDIDIRAT BEZ OBZIRA KOJE JE NACIONALNOSTI,VJERE,BOJE ITD.OVO JE TAKO JEDNOSTAVNO,ALI BOJIM SE DA NE ŽELIŠ PRIHVATITI IZ NEKIH DRUGIH RAZLOGA,A NE ŠTO JE TO NEPRIHVATLJIVO.

Sab

***

geto

“Bosnjaci” su sami sebe getoizirali, ne treba niko to da radi umjesto njih.

Sab

Došla mi familija iz dijaspore bili u Neumu donijeli suvenir na kojem piše Croatia. I sve tako suveniri iz Croatia ili RS hercegovačkog dijela. Neum je hrvatski i dalje. Ajmo malo o realnim stvarnim problemima nad kojima žmire ubirači iz državnih kasa. Bla bla bla. Na djelu tri naroda i tri entiteta. Čuj miješani brak za nas Južne Slovene, pa samo to što niko nije zabranio da se naziva miješanim, šta očekujete?

Ralle

***

***

***

MA HAJDE BA YE BI SE

TI PROFESOR DOKTOR! PORADI NA KONVERZACIJI! IMAS KONVERZACIJU KO VOZAC TRAMVAJA!

Irfg

KA OPET , COVECE POGLEDAJ BELGIJU ,/FLAMANCI-NIZOZEMCI I VALONCI FRANCUZI / IMAJU PRIVIDNE GRANICE ,DA SE ZNA ! ONDA SVICARSKA 19 NJEMACKIHZUPANIJA ILI KANTONA, 4 FRANCUSKA I 1 ITALIJANSKI (3 NARODA U SVICI I ONI ZIVE) U SPANJOLSKOJ TAKODJE ,KOLIKO ENTITETA.....? A VAMA SMETA POSTEN I REALAN ODNOS NARODA U BIH ! CEMU, SVE SA DOGOVOROM NO NEKO OCITO GURA MRZNJU I NAZADAK ! PRIHVATITE REALNO STANJE ! MIR VAMA !

Razmisli

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima ! ka Irfg SAMO MALI PRIMJER; U SLOVENSKOM KOPRU U DVA NAVRATA GRADONAČELNIK JE BIO CRNAC PORIJEKLOM IZ GANE,U LONDONU JE VEĆ DUŽE VRIJEME GRADONAČELNIK MUSLIMAN PORIJEKLOM IZ PAKISTANA,PREMJER IM JE BIO PORIJEKLOM IZ INDIJE BUDIST,TAKO ISTO U IRSKOJ I KO IH JE BIRAO GRAĐANI NARAVNO.U SAD PREDSJEDNIK JE BIO CRNAC,A KO GA JE BIRAO ,NARAVNO GRAĐANI.AMERIKA IMA OKO 330 MILIONA STANOVNIKA,A CRNACA JE OKO 32 MILIONA I JE LI OBAMA BIO PREDSJEDNIK SAMO ZATO ŠTO SU GA BIRALI CRNCI,NARAVNO DA NE,BIRALI SU GA GRAĐANI SMATRAJUĆI DA JE U TOM TRENUTKU BIO NAJBOLJI KANDIDAT.U LONDONU IMA SAMO 7 % MUSLIMANA,A HRADONAČELNIK IM JE TAMNOPUTI MUSLIMAN PORIJEKLOM IZ PAKISTANA I KO GA JE BIRAO,NARAVNO VEĆINA GRAĐANA ITD ITD.MOŽE LI TVOJ MOZAK OVO PRENIJETI NA TVOJU DRŽAVU BIH ?

Ne pijem dok Paja vozi

SAMO MALI PRIMJER; U SLOVENSKOM KOPRU U DVA NAVRATA GRADONAČELNIK JE BIO CRNAC PORIJEKLOM IZ GANE,U LONDONU JE VEĆ DUŽE VRIJEME GRADONAČELNIK MUSLIMAN PORIJEKLOM IZ PAKISTANA,PREMJER IM JE BIO PORIJEKLOM IZ INDIJE BUDIST,TAKO ISTO U IRSKOJ I KO IH JE BIRAO GRAĐANI NARAVNO.U SAD PREDSJEDNIK JE BIO CRNAC,A KO GA JE BIRAO ,NARAVNO GRAĐANI.AMERIKA IMA OKO 330 MILIONA STANOVNIKA,A CRNACA JE OKO 32 MILIONA I JE LI OBAMA BIO PREDSJEDNIK SAMO ZATO ŠTO SU GA BIRALI CRNCI,NARAVNO DA NE,BIRALI SU GA GRAĐANI SMATRAJUĆI DA JE U TOM TRENUTKU BIO NAJBOLJI KANDIDAT.U LONDONU IMA SAMO 7 % MUSLIMANA,A HRADONAČELNIK IM JE TAMNOPUTI MUSLIMAN PORIJEKLOM IZ PAKISTANA I KO GA JE BIRAO,NARAVNO VEĆINA GRAĐANA ITD ITD.MOŽE LI TVOJ MOZAK OVO PRENIJETI NA TVOJU DRŽAVU BIH ? ka Razmisli

🔥🔥🔥🔥

Trenutno vam Schmidt ne treba pa udri te po njemu, a čim vam zatreba onda uvlačenje u ***** ooh Schmidt je dobar on voli BiH on voli Bošnjake on se bori za nas. Kad vam opet ne treba jovo nanovo

Error

Ko je razocaran tu? Pa dobio je orden fasiste od fasiste bosnjo se napravi lud i slijep Valjda nije cuo i vidio od sopstvenog kukavicluka i zapomaganja hilfe hilfe ko malo dijete kad mu brat ili sestra otmu nesto a babo kaze zovi komsiju ne moze ti babo pomoci E moj ti toboze intelektualac koga ces zvati sad u pomoc marfija ha?

Ne pijem dok Paja vozi

*** ka Ne pijem dok Paja vozi Još je iznenadjen i uvredjen pa piše gluposti

Schmidt staje u odbranu trećeg entiteta

tako treba, bravo šmit! mujo bi da mu šmit zavede alijinu islamističku deklaraciju, a to neće ni erdogan da uradi. ludi mujo se pogubio.

Jadnik

ka aj ba ne seri takijašu, mrš u anadoliju! KOJI SI TI JADNIK BEZ MOZGA,KARAKTERA I ČASTI OSIM ŠTO TE POP KRSTIO,PA PTOM NABIJO DA TI UTUVI MRŽNJU U GLAVU PREKO STRAŽNJICE.

Niko

Nikad ovdje nece niti dobro, kad sebi kazu ne treba nam predstavnik u FBiH boze sacuvaj, in je dobar. Sad kad nesto drugo kaze , sad ne valja, pa ako treba da bude onda ne uzimas sta ti se svidja, ili treba ili be treba, a da se odluci neko vise, ne moze malo valjati malo ne. Malko je to fuj i licemjerno. Ili da se prestane huskati na druge narode, be praviti se da BiH samo jednog naroda i da se sjedne i da se dogovori, nikad srece ako neko sa strane za platu i interese tudje kao svima nama zeli dobro. Ne ide to tako, zato, ili dogovor ili psssss, suti i trpi jos 30 godina da nas zavadjaju.

Pa imaš ga i sad treba samo i novčanike podijeliti

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima ! ka Irfg A kuća će biti zajednička do smaka svijeta.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Sab

Ma očito je i vrlo prozirno da je schmidt obični lutak i radi kako ga amerika navija,a eu obavezno slijedi što god amerika uradila.To je tako i dobro je dok ne naviju srbe i hrvate da potaracaju bošnjake i sve ono gdje oni žive i rade.Pogledajte samo kako su navili izrael,pa evo osim što ruši i ubija sve svoje susjede nego puca i po un pripadnicima i je li im itko išta može ,naravno da ne. ka Pijun Poklopi se čuj Amerika navija i diktira EU. Blage ti nemaš! Kako to i Reufom Bajrovićem Amerika ne upravlja. Jedina čista politika prema biH je američka.

Tatar

Daj ba **** vas Šmit.Pa čovjeku dosadilo vaše prepucavanje i natezanje i odlučio to riješiti po sopstvenog nahođenju.A gdje ste vi tu sve te godine.U ****i *****inoj.Jedino ste tu kad treba plate uzeti

Pozdrav razumnima?

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima ! ka Irfg Kad cete prestat izigravat reformisane jevreje sa njesra da imate slavensku rasnu arijevsku cistotu i sh naciju iz krcanstva?

Veoma jednostavno

UZMIMO BILO KOJU DRŽAVU KOJA SE SMATRA DEMOKRATSKOM,PA IMA LI U BILO KOJOJ DA ENTITETI BIRAJU SVOJE PREDSTAVNIKE.UZMIMO SAD KOJE IMAJU NEIZBROJIV BROJ ENTITETA,VJERA,NACIA,ALI SVI SU GRAĐANI AMERIKE I NA IZBORIMA SE BIRA PREDSJEDNIK KOJI JE JEDAN MEĐU JEDNAKIMA I MOŽEŠ GA BIRATI ILI NE,A BILO KOJI GRAĐANIN SE MOŽE KANDIDIRAT BEZ OBZIRA KOJE JE NACIONALNOSTI,VJERE,BOJE ITD.OVO JE TAKO JEDNOSTAVNO,ALI BOJIM SE DA NE ŽELIŠ PRIHVATITI IZ NEKIH DRUGIH RAZLOGA,A NE ŠTO JE TO NEPRIHVATLJIVO. ka Opet Zato sto nacisticka Evropa veoma rado podrzava ispod zita dejtonsku suplju pricu cija je esencija kako su slaveni krscani arijevska rasa - serbo-kuroatska nacija, a slaveni muslimani semiti zamjena za jevreje. Zasto je Andric dobio Nobela za to njesra i Handke kasnije?

Hehehe

Pricas gluposti Lavic....... ka Alija Je li Isus Nazaren bio stasaU crnokosuljas ili je bio cetalj koljacki gibanicar?

Ne pijem dok Paja vozi

“Bosnjaci” su sami sebe getoizirali, ne treba niko to da radi umjesto njih. ka geto Mislis kako su se bosanski krscani odrodili od Bosne i preko religije postali vjestacka iredenta susjedno-komsijskih drzavnih projekata po principu da religija proizvodi naciju i rasnu pripadnost? U kom svemiru katolicanstvo/pravoslavlje proizvodi serbsko-kuroatsku narodnost po principu judaizma?

Temu cionisti u Bosni

Bošnjake u geto najviše gura SDA svojom naci/kriminalnom politikom. ka Komšija A vjestacka pseudocionisticka iredentisticka ideologija sh nacije iz krscanstva podstanare u nogatrans kao britance iz Kenije i Indije.

Bla bla bla sh krscanski Izraeli na Balkanu

Došla mi familija iz dijaspore bili u Neumu donijeli suvenir na kojem piše Croatia. I sve tako suveniri iz Croatia ili RS hercegovačkog dijela. Neum je hrvatski i dalje. Ajmo malo o realnim stvarnim problemima nad kojima žmire ubirači iz državnih kasa. Bla bla bla. Na djelu tri naroda i tri entiteta. Čuj miješani brak za nas Južne Slovene, pa samo to što niko nije zabranio da se naziva miješanim, šta očekujete? ka Sab Iebes mitologiju yu nacije kako su slaveni krscani ocuvali rasnu cistocu iz krscanstva i dobili sh naciju dok su slaveni muslimani prelaskom na islam izdali rasu i bepy i postali semiti i jevreji. Zaiebi to.

Ja1

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima ! ka Irfg Uredu evo slazem se sa tobom, hajmo napravit dogovor. Republika bih, jedan predsjednik, jedna vlada, dom naroda sa ogranicenim brojem ljudi i ogranicenim pravima, tri federalne jedinice bez prava na samostalnost sa po jednom vladom u federalnoj jedinici uredjeno kao gradjansko drustvo i svi zadovoljni. Sud republike BiH, ustavni sud BiH i federalni sudovi. Vojska BiH samo sa oznakom drzave bih. Prefiks ispred hrvati da bude bosanski hrvati i bosanski srbi i evo slozili smo se odmah

sch-U-go Seroslavljevicu

TI PROFESOR DOKTOR! PORADI NA KONVERZACIJI! IMAS KONVERZACIJU KO VOZAC TRAMVAJA! ka MA HAJDE BA YE BI SE Kuroatu od oca pravoslavca Vlaisavljevica i majke muslimanke Muzaferija, tvoje pentanje i baleganje nije filozofija, niti tesko iznosenje problema vec sizofreno cijepanje pojmova i smisljanje neologizama koji samo tebi imaju znacenje.

Kartograf

***

Krasno

Daj ba **** vas Šmit.Pa čovjeku dosadilo vaše prepucavanje i natezanje i odlučio to riješiti po sopstvenog nahođenju.A gdje ste vi tu sve te godine.U ****i *****inoj.Jedino ste tu kad treba plate uzeti ka Tatar Po primjeru Smitlera kad vidis svabu izbusinga smajserom jer Fuhrer cuci i krije se u svakom od nijemaca i ceka pravi cas.

Krasno

***

Da se OP odvuce u Iran babana nacije Ajatolaha

KOJI SI TI JADNIK BEZ MOZGA,KARAKTERA I ČASTI OSIM ŠTO TE POP KRSTIO,PA PTOM NABIJO DA TI UTUVI MRŽNJU U GLAVU PREKO STRAŽNJICE. ka Jadnik Ruhole Tudjmaneia? Palestinu gdje su U cekicara Djizusa izbusili sarcima komjnjare rimljani jer je bio domoljub rvatina katolik? Italiju? Suga siptarska pokuroacena za kutlacu graha.

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

Slon u sobi je

Zašto se bojite trećeg?! U BIH su tri naroda po ustavu , zar ne! Sve je to demokratija i sve se mijenja ! A oni što vas huškanje na HRVATE ne zaslužuju čovječnost! Vi bi izgleda sve sebi, no ima u ovoj zemlji po ustavu 3 , zapisanih ! A oni treći taman da ih je tri to njima pripada, pozdrav razumnima ! ka Irfg Zasto definisete bosanskog katolika kao hrvata ako i samo je hercegovacki ultranacionalisticka rasisticka iredenta - stasaU?

***

***

gdje su U cekicara Djizusa izbusili sarcima komjn

ovo nesuvislo baljezgalo MORA BITI DA RADI u redakciji radiosarajeva kada mu ne brišu manijakalna baljezganja. njegov mentalni proljev zaudara na džihadski šovinizam.

/ Najnovije