Lajčak o Balkanu: Ne želimo se baviti samoranjavanjem koje ponekad činite sebi

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Gospodine Lajcak, osim sto gvorite nas jezik tesko da mogu reci kako razumijete to cime se bavite. Kakvo samoranjavanje, covjece! Shvatite da su ovdje postojali agresori i branioci, locinci i zrtve, da ovdje zive Evropljani koji su to vise nego samoproglaseni Evropljani, i da su to bili i prije nego ste to vi postali. A na drugoj strani, ovdje su barbari, pocinitelji genocida i rusitelji mostova...Shvatite, ili zaboravite i jezik

333

Ma vidi ove evropske korumpirane plesačice na štangi, sluge svakog gospodara, koji je još onomad završio Diplomatsku akademiju u Rusiji. Učenik Carla Bildta, ministar u Ficovoj vladi koja je prala lovu iz Evropskih fondova sa otpacima talijanske mafije i ubijala nezavisne novinare. Ministar iz zemlje po kojoj su Rusi mogli raditi i danas rade šta hoće. Ministar iz zemlje iz koje su dolazili ambasadori koji nisu mogli dobiti agremane u državama Evropske unije. Inače seljačić iz slovačke vukojebine, gladan i žedan i nedosran, ako i svi ovi ovdje krkani. I sada bi on da drži slovo, kada njegove šuplje priče za koje je bio plaćen ispod stola više ne piju vode. Osim raje iz Sarajeva, srdačan pozdrav ti šalju i Kosovari. Nešto ne vidim da ti se dalje smiješi karijera po Briselu. Vremena se mijenjaju.

Orman

Lajcaka su ocito postavile neke slicne snage iz Evrope ali istocne.

/ Najnovije