Zlatko Lagumdžija za Washington Times: "Putin želi pokrenuti novi balkanski rat"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Sejh Hamza

***

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Errot

Odvratno i ogavno

Hm

***

nasvasta

Zbog slučajnog prolaznika SDA i DF izgubiše povjerenje poštenih Bosanaca.

R BiH

Secerli lepi komunisticki decko sada ***ovaca pa kako god …Dosadan je ko trckavica …Svi trube o globalnoj problematici ocito zaboravili da predstavljaju malu silovanu opljackanu i do bola korumpiranu Bosnicu …..Jah…..

AND

Kad plane na Balkanu planuce i na Tajvanu. Amerika ga pusi.Uzalud podilazi Vucicu, Dodiku, Milanovicu. To su Ruski potkupljeni lobisti, igraci, trojanci,…

Opasni su po Bosnu politicki narodi sa imenima sus

Posto u BiH ne postoji iseljenistvo (dijaspora) drugih drzava treba zabraniti politicko djelovanje i organizovanje sa imenima i politikama susjednih drzava, jer sprovode opasne, agresivne, velikodrzavne projekte koji narusavaju drustvo i drzavu i njen suverenitet.

Gh

Mislis zlatko kao sto je i ovaj prethodni on pokrenuo, jelde, a ne amerika? Koji si ti pileci mozak.

Prometheus

Kad bi samo bio Putin, ali nije, hajde za njega znamo, ali Amerikanci nastoje isto, ugrožavaju mir na Balkanu da bi ugrozili EU, Amerikanci, Britanci, njihovi akteri, Escobar, Blinken, Murphy, uz pomoć Dodika, pa ko se zalaže za Vel Srbiju aka Otvoreni Balkan, za ZSO na Kosovu, za asimilaciju Crne Gore, podjelu Bosne i ove segregacikske i rasističke zakone. To su ti izvođači paklenog plana, a ovamo pričaju neku uopšte u priču, stalno iste izjave.

Prometheus

Zašto brišete komentare koji razotkrivaju ove korumpirane aktere?? Šta glumite cenzori??

/ Najnovije