Lagumdžija se obratio u UN-u: "Konačno je vrijeme da Ujedinjene nacije preuzmu odgovornost"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laži srbi ne opraštaju

OVO JE KRAJ BH

eee

SAD namjerno nije spriječila zločine u BIH, sarađivala je i sa Izetbegovićem i sa Miloševićem. SAD je najviše odgovaralo stradanje Bošnjaka, da bi kasnije mogli da uzmu resurse sa Kosova. Kosovo ima mnogo zlata. SAD započinje ratove da bi došla do resursa i da bi ujedno prodala naoružanja. Najveći je izvoznik oružja u svijetu. Rusija ne mora da započinje ratove jer ima pregršt resursa, zlata, nafte, energenata na svom tlu. Ne mora da kolonizuje druge. Možda griješim ali čini mi se da je SAD je dobra za svoje državljane, za sve druge nije. Kod Rusije je obrnuto, loša za svoje državljane a dobra za druge.

niko1

U ime koga ovaj govori. Je li dobio usaglašeno mijšljenje Predsjednišva BiH, koje jedino nadležno za vanjsku politiku ili je to po onoj "nama to paše".

No Yugoslavia

>>OVO JE KRAJ BH ka Laži srbi ne opraštaju< No nacionalni kompromis Jugoslavije. Ne djasvi ti se: traktor pod ****cu i pravo Tarabiceva sljiva.

Zato sto su u ocima zapada

>>SAD namjerno nije spriječila zločine u BIH, sarađivala je i sa Izetbegovićem i sa Miloševićem. SAD je najviše odgovaralo stradanje Bošnjaka, da bi kasnije mogli da uzmu resurse sa Kosova. Kosovo ima mnogo zlata. SAD započinje ratove da bi došla do resursa i da bi ujedno prodala naoružanja. Najveći je izvoznik oružja u svijetu. Rusija ne mora da započinje ratove jer ima pregršt resursa, zlata, nafte, energenata na svom tlu. Ne mora da kolonizuje druge. Možda griješim ali čini mi se da je SAD je dobra za svoje državljane, za sve druge nije. Kod Rusije je obrnuto, loša za svoje državljane a dobra za druge. ka eee<< svi muslimani rodjacki podtip semita: idealna zamjena za jevreje.

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Millan

Lagumdžija je imao svoju šansu davnih godina, ali...

Nikakav argument

U ime koga ovaj govori. Je li dobio usaglašeno mijšljenje Predsjednišva BiH, koje jedino nadležno za vanjsku politiku ili je to po onoj "nama to paše". ka niko1 Pa, sa kim da zsaglašavamo mišljenje? Sa vama? Nema usaglašavanja sa likovima koji podržavaju genocid, sa likovima koji crtaju murale ratnim zlocincima koji su napravili taj isti genocid itd. da ne nabrajam više.

Strpi se da vidiš

OVO JE KRAJ BH ka Laži srbi ne opraštaju Oooo nije, nije. Tek ćeš da vidiš da nije.

Bravo

Bravo gospodine Lagumdžija!

***

***

/ Najnovije