Lagumdžija potvrdio: Usuglašen finalni tekst rezolucije o genocidu u Srebrenici

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Genocid se desio skoro u cijeloj Bosni. Čak i oko Sarajeva (MZ Dobroševići 92. godine). Taj genocid nad komšijama oko Sarajeva lično je predvodio presuđeni ratni zločinac Momčilo Krajišnik. Da dalje i ne pominjemo.

Dudek Krivousti Njofra

***

***

***

xxx

jos jedan u nizu tari***a, a niko nece otvoreno da kaze da je za srebrenicu jednako dgovoran alija koliko, i *****ci da jedan debil proda svoj narod to je necuveno

TEŠKI SOCIOPATI

Kao ovaj prvi komentator. Osobe lišene svake vrste odgovoronosti i savjesti uopće. Fuj!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Smećaru genocidni

Anticivilizacijski cin je umanjivanje pravog i istinskog genocida koji se desio u ausvicu i jasenovcu, time sto ga vi izjednacavate sa obicnim ratnim zlocinom u srebrenici. Takvih ratnih zlocina kao u srebrenici imas bukvalno u svakom ratu kao i u ovom nasem, nad srbima i hrvatima, ali oni za vas nisu genocidi?! Kako su to fino bosnje zamislile. Naravno da vam zrtve pravih i istinskih genocida i holokausta to nikad nece dozvoliti, a to su srbi, jevreji i romi na balkanu, a ne vi. Vi ste njihovi dzelati. ka Bosnje izjednacavaju ratni zlocin sa genocidom . - prepisuješ ovaj jedan te isti komentar koji si sastavljao i pisao 3 dana smeće lažljivo ono šugavo staru li ti prangijam u prdaru onu seljačku misliš da ti je ovo srbija pa možeš lagati na kubike i da ti iko vjeruje. Otac te onaj J E B O dosadni smrdljivi.

Jedna realna

Širom Srpske ori se na sve strane, hebo bosnu, hebo muslimane ka Jedna narodna.. . - Širom entiteta ori se na sve strane, Milorade, gladni smo, daj nam bolan malo hrane. ..

Mile

. - Širom entiteta ori se na sve strane, Milorade, gladni smo, daj nam bolan malo hrane. .. ka Jedna realna Evo vam hurac. Jesmo li nebeski narod ili nismo? Jedite slamu... Kako nema slame? Već ste pojeli?! Ko vas hebe što niste štedili ko moj sin i moja kćerka. Sad bi imali milione i ne bi jeli seno breeeee

Dudek

***

Koji ti je dedo to rekao?

***

***

***

Cime su potvrdjeni legitimitet i objektivnost suda

Neka ti pročitaju mnogobrojne presude Međunarodnig suda za ratne zločine sa sjedištem u Hagu. Ako ti i tada ne bude jasno hebiga nema ti pomoći ka Tabasco Kojeg suda? Mislis nato suda koji je bombardovao srbe i kojeg je seselj sam samcat raskrinkao i razmontirao ko beba zvecku? Onog istog suda cije presude ne priznaje ni amerika ni rusija ni bilo koja druga ozbiljna zemlja, a samo mi trebamo priznavati? Da ti taj sud kaze da je zemlja ravna ploca, ti bi prihvatio? Dok je ovaca bice i vune.

Jel ti to rekao alija handzar divizija zivkovic?

>>.. SRBI su prvaci EVROPE u holokaustu Hitler je PRVO ODLIKOVANJE ,ZELJEZNI KRIZ nagradio NEDIĆA i SPC VELIMIROVIC. SRBI SU DAKLE PRVACI EVROPE U GENOCIDU.. ka Dudek Krivousti Njofra<< Jel ti to rekao dedo iz domobrana ili onaj iz handzar divizije?

Bravo

Bravo gospodine Lagumdžija, svaka čast!

***

***

Srb=krnja jugoslavija=☦🐵daesh

Kojeg suda? Mislis nato suda koji je bombardovao srbe i kojeg je seselj sam samcat raskrinkao i razmontirao ko beba zvecku? Onog istog suda cije presude ne priznaje ni amerika ni rusija ni bilo koja druga ozbiljna zemlja, a samo mi trebamo priznavati? Da ti taj sud kaze da je zemlja ravna ploca, ti bi prihvatio? Dok je ovaca bice i vune. ka Cime su potvrdjeni legitimitet i objektivnost suda

🤣🤣🤣🤣 ☦🐵 daeshevski

***

***

***

/ Najnovije