Lagumdžija o mandatu ambasadora u UN-u: "Razgovarao sam sa mojim drugom Denisom Bećirovićem"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma bjezi

***

Fuuj

Odes na youtube i ukucas WHO Tedros birthday i iskoci ovaj slucajni prolaznik kako gmizavo sa hvalospjevima ozaren cestita rodjendan. Onda ukucas Schwab i Zlatko, i vidis da jad jadni visi po predvorjima WEFa i glumi elitu. Cak je bio i polaznik Young global leaders. Onda pogledas sta je radio svih ovih 30 godina i zakljucis da je on obicni korisni idhiot elita, pajac, klovn, prodavac drzave i naroda. Docepao se agendas UNa da bude bitan medju i vrti se ulizujuci oko elite prodavajuci nas i drzavu. Veleizdajnik, djecu skolovao i iselio iz BiH. Ono se naslo da brani nase interese, fuuuuj. Sarajevski masoncic, elitist, lopov, lazov, prevarant, ublehas....koji ima zelju da nam radi o glavi, kako bi bolesnim i ravzratnim gazdama iz Davosa bio bitan.

ovo je strasno!

Kada narod shvati da su razlozi banalni, ovakvi ce zavrsavati na lomaci. Hajmo biti iskreni Zlaja! Jedini razlog zasto ti je UN pozicija bitna, je iz licnih razloga. Mani se suplje. Sin Salko ti zivi na Rhode Islandu kod New Yorka, a UN sjediste je gdje? U New Yorku. Pa dokle vise o racun drzave licne interese tako ofirno stavljati u ime drzave. Pa djecu si skolovao vani, ostala vani, ti najmanje zivis u BiH. Bio slucajni prolaznik u ratu. Pa dokle vise. Reci, hocu UN, jer jedini razlog je da budem blize sinu a da nemam nikakvih troskova. De ba Zlaja.

Neka ga

Zlaja je Bosanac od glave do pete. Profesionalac političar. Ovakvi su za UN. Nadam se da će proći.

zlaja

Da su mu rekli hajde zlaja da budes konobar u predsjednistvu prihvatio bi napaceni zlaja. Jadnik se gurao zadnjih godina nema kako nije. Tek se vidi koliko je Bogic Bogicevic velicina u odnosu na ove kokošare.

666

Zlaja je Bosanac od glave do pete. Profesionalac političar. Ovakvi su za UN. Nadam se da će proći. ka Neka ga on je profesionalni lopov, i uhljeb, zlo od civjeka koje nista zivo sem pljacke nije radio 30g

***

***

***

***

Fuj

Neki ljudi su gori od svih bolesti. Pa ko ima da želi ovog ljigavca?

/ Najnovije