Lagumdžija o formiranju nove stranke: Kome se ja to "ukazujem"?!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Šteta tako pametan a omražen u svom narodu .

miki

Pa neće čovek posle hadža ponovo u politiku ili može jer ono umra bejaše? ;) Lopadija koja je izvela narod do kostiju sa onom islamističkom benom ponovo se javlja :)))

miki

Malo zlatku teleća glava ;)

Dea

Vrati se doktore i vrati dostojanstvo i harizmu u socijaldemokratiju. Vrati bar mrvicu od politickog znanja, kulture i prakse koju sadašnji esdepeovci rasipaju u bescijenje koalirajuci sakvinslinzima tipa Kojovic- Kudic i populistima tipa Konakovic.

Miki

e ti imas kapacitet manijace samozivi. Zbog EGA bi ratove pokretao. unistio SDP i sve caga si se dohvatio, uveo white-collar kriminal u nasu politiku i ponasao se ko mali tito dok nisi razvalio sve nase sanse da se nesto posetno uradi, dok si tokom tog perioda otjerao sve vazne i pametne ljude iz SDPa. Sad ti malo dosadilo pa bi opet drzavnika da se igras? Mrs stoko!

Guest

Ti ces gore proci od tvog jarana Komsica!

/ Najnovije