Lagumdžija: 'Nemam namjeru valjati se u blatu'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bruka, Konaković se umislio a ni u jednom segmentu Lagudžiji nije ni do malog prsta. Više Lagumdžija ima velikih odmora nego Konaković škole. SDA mahalac ostaje mahalac.

lopov sin ZLOgumdžija ruši Nerku

Milionska rokada u imovini Zlatka Lagumdžije : On i njegova supruga Amina su u septembru 2021. godine prodali vikendicu sa zemljištem od 6.060 kvadrata arapskoj firmi „Al-Joof“ iz Sarajeva. Vlasnik ove firme, policijski general Saoud Salem Shafi Alshafi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Lagumdžijama je za nju platio 1,17 miliona maraka. Ovo imanje se nalazi u elitnom sarajevskom naselju Poljine. „U Rovinju sam vec duže vremena, ljetujem, tako da sam u Rovinju uzeo”, izjavio je Lagumdžija kratko novinarima Centra za istraživacko novinarstvo (CIN). Odbio je reci koliko je platio novu nekretninu, navodeci da je podigao kredit. Novinari su pronašli da je Lagumdžija ove nekretnine platio nešto više od 550.000 maraka. Medutim, to nisu jedine nekretnine koje ima u ovom popularnom turistickom gradu. Još u maju 2018. godine kupio je kucu sa cetiri stana koju je platio 518.000 maraka. ------------ Kako je porodica Lagumdžija uvecala bogatstvo Poslovni prostor na Skenderiji kupili su Zlatko Lagumdžija i njegova supruga Amina, ali su kao vlasnici nekretnine upisani Amina i njen otac Fahrudin Radonja. Jednostavan recept: 2002. godine sadašnji ministar vanjskih poslova BiH prijavio je stan u Dubrovniku vrijedan 200.000 KM, te vikendicu u sarajevskom naselju Hotonj oko 40.000 KM.

Klocna je pred raspadom.

Sunitounitaristi se pocinju glodjati medjusobno.

1949

Sunitounitaristi se pocinju glodjati medjusobno. ka Klocna je pred raspadom. * срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!!

role Bot sdfa

Bruka, Konaković se umislio a ni u jednom segmentu Lagudžiji nije ni do malog prsta. Više Lagumdžija ima velikih odmora nego Konaković škole. SDA mahalac ostaje mahalac. ka Role zlogumdzija

Mate

Kakav genocid? U Srebrenici stradalo 0.4 muslimana iz BiH. Vcina su bili vojnici. Kako mozete da zivite u lazima? Kako mozete da trgujete mrtvima? Jeste li culi za pojam - moral?

Mujo

>>Milionska rokada u imovini Zlatka Lagumdžije : On i njegova supruga Amina su u septembru 2021. godine prodali vikendicu sa zemljištem od 6.060 kvadrata arapskoj firmi „Al-Joof“ iz Sarajeva. Vlasnik ove firme, policijski general Saoud Salem Shafi Alshafi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Lagumdžijama je za nju platio 1,17 miliona maraka. Ovo imanje se nalazi u elitnom sarajevskom naselju Poljine. „U Rovinju sam vec duže vremena, ljetujem, tako da sam u Rovinju uzeo”, izjavio je Lagumdžija kratko novinarima Centra za istraživacko novinarstvo (CIN). Odbio je reci koliko je platio novu nekretninu, navodeci da je podigao kredit. Novinari su pronašli da je Lagumdžija ove nekretnine platio nešto više od 550.000 maraka. Medutim, to nisu jedine nekretnine koje ima u ovom popularnom turistickom gradu. Još u maju 2018. godine kupio je kucu sa cetiri stana koju je platio 518.000 maraka. ------------ Kako je porodica Lagumdžija uvecala bogatstvo Poslovni prostor na Skenderiji kupili su Zlatko Lagumdžija i njegova supruga Amina, ali su kao vlasnici nekretnine upisani Amina i njen otac Fahrudin Radonja. Jednostavan recept: 2002. godine sadašnji ministar vanjskih poslova BiH prijavio je stan u Dubrovniku vrijedan 200.000 KM, te vikendicu u sarajevskom naselju Hotonj oko 40.000 KM. ka lopov sin ZLOgumdžija ruši Nerku<< Srbeno DODIKOVA glupa, sta ovo ima veze sa rezolucijom

Kркај говна Хитлерчићу

Kakav genocid? U Srebrenici stradalo 0.4 muslimana iz BiH. Vcina su bili vojnici. Kako mozete da zivite u lazima? Kako mozete da trgujete mrtvima? Jeste li culi za pojam - moral? ka Mate * Ти можда и не знаш да сам ти ја г уз.и о маaaјку у гу з.и цу смрдљиву?

Srbalijski krmak ZLOgumdžija ne voli

blato, opa bre bato? pa ti si uvijek bio u blatu, đubre jedno pogano!

Adi

Radi ovakvih bih propada, i nema joj spasa

ŠAMPITE JOPA

Radi ovakvih bih propada, i nema joj spasa ka Adi hzhb je propala ko žeton. Konačno i nepovratno. Ako ne vjeruješ pitaj praljka kad ga vidiš ;). Adnane sine, lijepo ime za takvu pogan kao što si ti. Ali dobro od tebe što napokon shvataš ko ti je ba vo babu 500 godna (a ja ti evo sada je be m mamu ******). I logično je da uzimaš tako lijepo ime i da se sada vraćaš vjeri amidže Yildrima iz Anadolije.

Omir

Kako postati kalif umjesto kalifa 😀😃🙂🙃

BRKICA

TI SI LAGUMDZIJA U BLATU DO GRLA A KAD MORADNES POLOZIT RACUNE ZA TOLIKE NEKRETNINE I UVIJEK KEVCES NA HRVATE A AKO TI ONI POCNU SA ZAPLINOM IMOVINE KOJU IMAS U HRVATSKOJ TI CES SE ODRECI I SVOJE VJERE A NE RUMENOG I MRZITELJA HRVATA KRMKA KOMSICA

Ti si

* срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!! ka 1949 obolio, treba te upotočariti

666

TI SI LAGUMDZIJA U BLATU DO GRLA A KAD MORADNES POLOZIT RACUNE ZA TOLIKE NEKRETNINE I UVIJEK KEVCES NA HRVATE A AKO TI ONI POCNU SA ZAPLINOM IMOVINE KOJU IMAS U HRVATSKOJ TI CES SE ODRECI I SVOJE VJERE A NE RUMENOG I MRZITELJA HRVATA KRMKA KOMSICA ka BRKICA Čime se uređuješ? NE MJENJAJ DILERA.

Sime

Visoki predstavnik UN za vrijeme rata u BiH Karlo Bozola naveo je u pisanoj izjavi u vezi sa dešavanjima Srebrenici 1995 - “U Srebrenici je po šumama stradalo oko 1.100 civila muslimana, jer su bili naoružani, i odgovarali su na napade, ali je bilo i onih koji su kao nenaoružani stradali, njih još oko 250 oko Srebrenice za tri godine, a vojnika muslimana oko 2.500 do 2.800 do kraja rata. Svi ostali sahranjeni doneseni su iz drugih gradova i sela.”

TEBI JE VRIJEME ZA TURSKU

* срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!! ka 1949 DA NAPUSTIS SRPSKE ZEMLJE KONACNO DA SE VRATIS TU RCIMA TVOJIM BEGOVIMA

SREBRENICKA BANOVINA

A OSMANLIJE *******E JOS UVIJEKU BOSNI

imat ćeš ti namjeru ubrzo

spakovat kofere i via bosna, OTKAZ, šimecki u pedu! pismo je samo laganini uvod u GANO U PEDU!

/ Najnovije