Lagumdžija: "Medeni mjesec" Schmidta i dvije trećine BiH nije trajao ni 30 dana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobrinjac

Ti si nas unazadio kao i ovi nacionalisti jer si izdao gradjansku bih i potopio sdp.

Prle

propali politicar i dobar poznavalac desavanja u sarajevskim mahalama skontao je da turista Smit nije na putu mladih muslimana. bilo bi dobro da jos skonta da je Alija u Dejtonu strpao muslimane iz BiH u 23% drzave, pa onda ubjedio da je cijela Bih njihova. ja ublehe nano mila!

Mile

Ti si i napravio Sejdo, jer si htio da muslimani vladaju u federaciji, ali i državi. .i to ti se sad vraća kao bumerang. Nema napretka dok se ne bude znalo šta je čije. To se i sada zna, samo to treba staviti na papir i to je to. Znam da je tijesno u 23% kalifata, al sam Alija je muslimane strpati u taj rezervat.

Xas

A SATLER HODA I LOBIRA ZA HRVATSKI IZBORNI ZAKON...

Ka@Prle i @Mile

Kad se tolko pametni sto ne krenete pa da dovsimo rat koji vec predugo traje pa da vidimo po onoj vasoj srbskoj kom opanci a kom obojci.

Istina

Dok je islamski fundamentalizam na vlasti u federalnom dijelu BiH, nema napretka ni pomirenja u BiH!

/ Najnovije