Lagumdžija: Dodik se ponaša kao otkačeni motor. Pitanje je samo gdje će pasti

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mile je za tebe SVEMIRSKI MOTOR, luzeru...

A ti si prokockao sto si imao, zato sada bolje cuti, ne sramoti svoj intelekt.

TNT

Dodik je ozbiljan Lider kojeg njegov narod voli kakav god da je za neke je cak i Bog, dok tebe mozda zamo tvoja Majka voli, takvog samoljubivog i prepotentnog, preinteligentnog ... za Bosnjake i sve Bosance veoma nebitnog. Dodik je danas u Rusiji juce je bio u Briselu, a desi ti, upitaj se malo, kakav si to ti motor... ali ne ti nisi nikakav motor, jer ja tebe vidim kaojedan propali Zeton i nista vise. Samose skloni i iuzivaj u svojoj pameti.

mrki

grobaru SDP-a na ovim prostorima, kako reće Nijaz Duraković, a ja bih dodao i gradjanske BiH...

...

Dodik je za tebe Tesla sto se tice motora ... da mi je neko pricao da cu jednoga dana Dodika od tebe branti rekao bih mu da ne s*re, a vid sad ovo... ali kako vidim nisam sam u tome , a to samo po sebi govori nesto o Bosnjacima.

AsAsova

Ne znam kako te nije stid da se javljas uopste ? Ti i tvoja zena ste prokockali najvecu sansu da budemo ljudi, unazadili ste SDP i rasturili povjerenje ljudi.. Ti si jedan arogantan i rijetko odvratan lik.. SVE smo nade u tvoju pamet i tvoju politiku polagali a ti si nam hladno noz u ledja zabio i dao fasistima vjetar u ledja.. SDP godinama ne moze da se oporavi zbog tebe.. S***

motor

Gdje ce pasti: Vjerovatno negdje pored tebe

/ Najnovije