Lagumdžija: Dodik i Čović pokušavaju reanimirati "treći entitet"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Bošnjama je jasno da u RS-U nemaju što tražiti (mada to ne kažu) pa žele Federaciju samo za sebe.

Profesor geografije opet

1.Koliko Bosne ima u Banja Luci? 2.Koliko Bosne ima u Sirokom Brijegu? 3.Na koliko prostora procentualno u danasnjoj BiH zive Bosnjaci? 4.Koliko danas Bosnjaka zivi u BiH? 5.Koliko Bosnjaka danas zivi I radi vani i ne misli se vracati u BiH? Nek svaki Bosnjak odgovori iskreno na ova pitanja i imace trjeznjenje i znati dokle je dogurao sa alijom i SDA!

Mostar

Hrvati bi sa Bosnjacima zivjeli mirno u FBiH da nije bilo tvoje nakaradne politike djubretaru. Da te podsjetim - Platforma, Alijansa za promjene, Komsic......sve su to nedjela tebe i tebi slicnih. Danas Hrvatima vise nego ikada trebe i pripada treci entitet, a to vide i u EU i sire.

BOSNA

1.Koliko Bosne ima u Banja Luci? 2.Koliko Bosne ima u Sirokom Brijegu? 3.Na koliko prostora procentualno u danasnjoj BiH zive Bosnjaci? 4.Koliko danas Bosnjaka zivi u BiH? 5.Koliko Bosnjaka danas zivi I radi vani i ne misli se vracati u BiH? Nek svaki Bosnjak odgovori iskreno na ova pitanja i imace trjeznjenje i znati dokle je dogurao sa alijom i SDA! ka Profesor geografije opet DOGURALI DOTLE DA NE ZIVIMO POD SRPSKOM DIKATATUROM I DA SE NE MORAMO STIDJETI RECI SVOJE IME I PRAKTICIRATI SVOJE OBICAJE. DOGURALI DOTLE DA MOŽEMO PRUŽITI OTPOR ZLU IZ ŠUPAČKE SRBIJE KOJA KOLJE 350 GODINA GRAĐANE OVE ZEMLJE. DOGURALI DOTLE DA SMO SVJESNI DA SA SRBIMA NIKAD NEMA MIRA NA OVIM PROSTORIMA I DA KAD SLJEDEĆI PUT POKUŠAJU DA SE POPNU NA BRDA I GRANATAMA UBIJAJU GRAĐANE GRADOVA SPRIJEČIMO I ZA SVA VREMENA SASIJEČEMO TAJ POKUŠAJ. DOGURALI DOTLE DA KAD POKUŠAJU DA OPET NAPRAVE KONCENTRACIONE LOGORE POUBIJAMO SVE ŠTO IMAJU. DOGURALI DOTLE DA JASNO KAŽEMO PRED CIJELIM SVIJETOM S KAKO GENOCIDNIM NARODOM ŽIVIMO. DOGURALI DOTLE DA DJECU NAUČIMO KO IM JE PRAVI DUŠMANIN I OD KOGA IM OPASNOST PRIJETI DOK SU ŽIVI. ONAKO KAKO STOTINAMA GODINA SRBI UČE DJECU DA JE SASVIM NORMALNO UBITI OPLJAČKATI I PROTJERATI MUSLIMANA, DOGURALI DOTLE DA I MI SAD SVOJU DJECU VEĆ DECENIJAMA UČIMO ISTOME. DOGURALI DA JE BOSNA I HERCEGOVINA NAŠA JEDINA DOMOVINA I DA SE BORIMO ZA NJU DO SMRTI, S KIM GOD.

evo dokle fašisto

DOGURALI DOTLE DA DJECU NAUČIMO KO IM JE PRAVI DUŠMANIN I OD KOGA IM OPASNOST PRIJETI DOK SU ŽIVI. ONAKO KAKO STOTINAMA GODINA SRBI UČE DJECU DA JE SASVIM NORMALNO UBITI OPLJAČKATI I PROTJERATI MUSLIMANA, DOGURALI DOTLE DA I MI SAD SVOJU DJECU VEĆ DECENIJAMA UČIMO ISTOME. DOGURALI DA JE BOSNA I HERCEGOVINA NAŠA JEDINA DOMOVINA

/ Najnovije