Kurtćehajić poziva Joea Bidena da pomogne BiH da se ispravi historijska nepravda

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Raspakovati Dayton, jedini nacin da se napravi normalna,funkcionalna,drzava!

.

071

Možda bi o tome trebao porazgovarati sa Predsjednikom (SDA)

Spakovati Arapobosnjake u Rezervat

. ka Raspakovati Dayton, jedini nacin da se napravi normalna,funkcionalna,drzava! i dati im ista prava kao Afroamerikancima i mirna USA!

dP

Cak ni ja nisam procitao ovo pismo do kraja zbog nabacanih gluposti. A vjerujem da nece ni senilni dedica. Pitajte Sacirbeja u cije ime je potpisao naziv RS.

gradžaninu

. ka Raspakovati Dayton, jedini nacin da se napravi normalna,funkcionalna,drzava! Dabogda te nekrofil spremao za dJenazu

Hm

Cak ni ja nisam procitao ovo pismo do kraja zbog nabacanih gluposti. A vjerujem da nece ni senilni dedica. Pitajte Sacirbeja u cije ime je potpisao naziv RS. ka dP O čemu ti pričaš?! Kakav Šaćirbej?! Pa taj kriminalac je niko i ništa! Kao i muslimani! Strani dupelisci, koji samo gledaju kako da što više napune svoje bank. račune!

Veritas

Ovaj nije normalan, tesko onima koji se uzdaju u vasu demokratiju, spas za nas nemuslimane je RS, je li to demokratija i gradzanska na trsgu da nam vi birate naše predstavnike, kao nekade veliki sultan Mehmed paša, e to vrijeme je prošlo.Sada samo može biti BIH onakva kako se dogovore tri konstitutivna naroda, a ne kako vi u vašim snovima zamišljate ....

Thor

Ne znam ko je ovaj tip, al' je blesav. Prvo, ne mogi da shvatim zasto se ljudi obracaju osobama sa druge strane svijeta koje nikad nisu cule za njih. Kao da mu je Biden otac, pa kuknjava 'joj oce upomoc'!! Drugo, za koga on misli da moze voditi modernu prosperitetnu i funkcionalnu drzavu. Pa zar ne vidi da su ovdje ostale samo primitivne budaletine. Nigdje Gospodina ni Gospodje intelektualca.

Kuronja

Veoma učen i školovan čovjrk koji pravno dere đikane na svakom koraku

Čovjrk Uronja

Veoma učen i školovan čovjrk koji pravno dere đikane na svakom koraku ka Kuronja Sunce, Pjesak i Voda…pali mješalicu

dP

O čemu ti pričaš?! Kakav Šaćirbej?! Pa taj kriminalac je niko i ništa! Kao i muslimani! Strani dupelisci, koji samo gledaju kako da što više napune svoje bank. račune! ka Hm<< Šta misliš ko s e bunio kada je potpisano za RS ? Gdje su tada bile "velike" patriote generali i ljiljani ? Tri godine trunjenja po rovovima ni za šta. Veliki uspjeh "oca" nacije i njegove "vizije".

Lol

Akademik bosanske akademije Kulin ban Suad ahahahahahahshahahahahahahah ooahahahahah

Duško Dugouško

Podjela BiH na tri federalne (građanske) jedinice je jedina realna opcija, koja može svima osigurati mirnu budućnost. Budite dobre komšije ako ne ide drugačije. Već ste zadojeni s nepodnošljivom mržnjom što vam

/ Najnovije