Kurt Bassuener: Lideri u BiH, a pogotovo Čović su očajni

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Vodite I ovih 4% krivoustih nakarada u irsku koliko je ostalo u našoj prelijepoj BiH ,irski velečasni ih jedva čekaju sa raširenim mantijama I babo ručo!!!!

HAHA, ma odakle samo izvlacite ove nepoznance, totalne anonimuse, ali koji "misle" (?) sta vam odgovara, haha, ooo...

.

Haha

Samo da konstatiram da ovaj covjek ni po cemu nije poznat i nigdje, osim ovdje u kalifatu i po tome da se nikad nije oglasio a da nije spomenuo hdz i covica. Lobista 100% a ovako djeluje o malo i kao kurton od covjeka tako da se sve fino uklapa. Uglqvnom nista posebno i novo, standardno probosnjacko sviranje ***

Nikolica s prikolicom

Ko pa je sad ovaj? Još jedan koji se miješa u unutrašnje stvari BiH. Weg, weg...stoko.

Specijalni izaslanik za Aljin kalifat

Podanici moji, samo se utrkujte ko ce na muslimanskim portalima prije prenjeti sta je ovaj rekao. Sutra kada se probudite, bice to opet u Aljinoj fildzan drzavi.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

Gost

Za koga je važno što ovaj kaže? Tako su nebitni i ovi đuturumi iz SEĆIJE 99.

Gulliverus

Svi su prokužili Čovićevu nakaradnu rasističku politiku i želju za vlašću kako bi spasio sopstvenu .uzu da ne ide u zatvor. Isto važi i za ove druge nazovi lidere jednoumnih torova. Čović = Putinov fašista.

Db

Vodite I ovih 4% krivoustih nakarada u irsku koliko je ostalo u našoj prelijepoj BiH ,irski velečasni ih jedva čekaju sa raširenim mantijama I babo ručo!!!! ka Ljiljan HAHAHAH MAJMUNEE,MAJMUNEEE

N

Možete vi *** svom pričati narod odlučuje o tome, vi švabe ste doveli sebi islamiste u državu i za par godina s možda i prije če te biti manjina i to oveča u vlastitoj državi, izgubili ste epitet katolička država sada gubite i naciju jer vas islamisti s ako Bog da i Rusi *** vidljivo, popušili ste na Balkanu u prošlom vijeku i opet ćete , od sile postali ste jad i bjeda i to ogromna izgleda da ste bili vještačka sila , nacista uvijek nacista , Bog i Hrvati ,

N

Ljiljan ovih 4% kako ti govoriš ti zigu mamu i svu kućnu listu balkon smrdljivi operi se loj zaudara vrućina

registriran

Ovi iz Ers su potrosna roba. Pravoslavni Bosanci. I tacka.

RAGIB

PA OVAJ POGOVORU IZGLADA KO AHMETOVIC KOLKO SU NOVACA NASEG NARODA DALI OVOME ZEKANU I ZELENIM DA PRICAJU GLUPOSTI O SRPSKOM I HRVATSKOM NARODU

Amte

Lijepe riječi su ukras !

Nikolica s prikolicom

Ko god prođe pored ili u BiH samo još doda suhu grančicu na vatru. Pa, majkumu, dokle ćete to trpiti? Šta vas ovakvi imaju za djecu s posebnim potrebama? Dok god budete imali svatko svoje (vanjske) suflere nema vama naprijed. Sasvim je normalno da su prilke u državi s 3 naroda nešto složenije za harmonizaciju društva. Sjedite i dogovorite se . Za to vam nije potrebno više od 3 dana.

Nikolica s prikolicom

I prestanite s ti nabacivanje s fašistima i nacistima. Ne kolje i ne premlaćuje niko nikoga u BiH, a posebno ih ne guši u plinskim komorama.

Gost

Znate li vi komšije Bošnjaci (tako ste se prozvali 93-će) da kada prođu svi ovi sa zapada koje vi slavite i od njih očekujete da vam pomognu u stvaranju građanske države (ne kažem da će to nekada biti ili neće) da ćete i nakon toga opet živjeti sa Srbima i Hrvatima pa je bolje da odmah počnete sa relaksacijom odnosa.

Geneticar

***

***

Lijepe riječi su ukras

Mile

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije