Kukić: SDA će dati Mostar HDZ-u, dvije stranke će učiniti sve da očuvaju status quo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

Znas ti dobro Kukicu kako je Koalicija za Mostar dva puta pozivala BH blok u zajednicku koaliciju na izborima u Mostaru ali je BH blok odbio . Zasto Kukicu ? Zato da izdaju Mostar kao Srebrenicu, Stolac , a zamalo i Brcko distrikt . Kad je BH blok izgubio izbore u Mostaru inzistirali su da njihov kandidat za gradonacelnika bude Irma Baralija koje je dobila 3 000 hiljade glasova , a dr. Zlatko Guzin 13 000 hiljada glasova . Ako BH blok ne zlasa za Zlatka u slijedecem krugu zna se ko je izdajnik u Mostaru !

Peđa

Pogesan navod: SDP, Nasa stranka i NIP izrucuju Mostar HDZ - u. ako ne glasaju za gospodina Guzina. Sve ostalo je providna i bestijalna propaganda.

Gost

SDA nije vlasnik Mostara (a ni Sarajeva) da bi ga mogla nekome dati. "Akademika" Kukića da pitate i o udaljenosti između pojedinih planeta on bi rekao da zna.

Mostar

Sdp i Naša stranka jednostavno moraju nestati jer su se pokazale kao fašističke stranke.

Habuhabuhabu

SDA su dokazali da su SDA, a ne patriote, i jos manje vjernici-muslimani. Sada sve njihove cvjetove Srebrenica koje su SDA zene sadile po gradskim kruznim tokovima mozete okaciti macku o rep. Mogli su da glasaju za promjene za sve, Ali su odlucili za vlastiti dzep. Licemjerstvo i bolest do bola. Poprilicno gadljivo, i kolektivno i ponaosob.

SDP, NS i NiP

su izdali Mostar. Zasto je Kukicu BH blok u Mostaru glasao za Irmu Baraliju kad ste znali da ona nema nikakve sanse . Zasto niste podrzali dr. Zlatka Guzina ? Zato sto se radili tacno onako kako vam je HDZ naredio . Zato danas lazete ali svi mi znamo da ste izdali Mostar !

Ha

Pa, naravno, da Mostar pripada Hrvatima! Ne mogu muslimani dobiti i Sarajevo i Mostar!

Mostarac

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

Re:MOSTARAC

Halo ba nacionalna manjino.. Hoćeš da te sad majoriziram

Mostar

Boga mu profesore pa HDZ je pobjednik izbora u Mostaru, kao i sto i njihov kandidat osvojio najvise preferencijalnih glasova za gradonacelnika Mostara unatoc silnim kradjama, a Hrvati su i vecina u Mostaru.....zakljucak se namece sam po sebi, zar ne?

Eh

Boga mu profesore pa HDZ je pobjednik izbora u Mostaru, kao i sto i njihov kandidat osvojio najvise preferencijalnih glasova za gradonacelnika Mostara unatoc silnim kradjama, a Hrvati su i vecina u Mostaru.....zakljucak se namece sam po sebi, zar ne? ka Mostar Baš kao i u Srebrenici i Doboju. Muslimani ne mogu podnijeti da su izgubili. Onda narede CIK-u, koji je u njihovoj službi, da poništi izbore. A narod to sve plaća.

Koel

Ne lupaj gluposti ovdjw se radi o bosnjackom narodu i drzavi nema tu nista cista matematika guzin ima 13 +5 bh blok =18 ili si za hdz ako si auzdrzan i glasas protiv ili si za srzavu i bosnjake ili si izdajica nema tu tamo ovamo vidjet ce se u srijedu tu se smrtna presuda bloku 2022 ako bude protiv guzina bogu glasove traziti u listici samo na bosnjacke neka zaborave

Gost

Kad Bošnjama izmodi Komšić uzet će ovog "uglednog " profesora marksizma da im bude drugi član predsjedništva.

Baš

Kad Bošnjama izmodi Komšić uzet će ovog "uglednog " profesora marksizma da im bude drugi član predsjedništva. ka Gost Hahaha, da podobni "Hrvat"!

/ Najnovije