Kanton Sarajevo rezervisao vakcine protiv COVID-a, čeka se reakcija države

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koga ba ti šaltaš šibicaru?

Šu - Ša rezerviso? Eki? Še - Šu ministar?! Šo-še radiš svoj posao sad? Eki? E nek si ti REZERVISO! Naj je to važnije, na milimetar smo do totalne imunizacije! Hahahahahaha

Koel

Ma mars u pm i ti i mjere vise iliradite i lijecite ljude za sta vas placamo ili odjebite

Cekajuci Godoa

Kad ce doci vakcine? Zasto cekate drzavni nivo? Zahtijavajte od njih da reaguju. Svi ste placeni za to i previse. Kupite vakcine. Do tad se poklopite i sutite. O kakvom strpljenju pricate? Imate li obraza imalo? Godina je prosla, treba da je sve organizovano do zad, nema vise strpljenja. 3 mjeseca bez vakcine pa sta radite?!

Korason

To Vrana!

PREPLACENI ODUZIMATELJI LJUDSKOG ZDRAVLJA I ZIVOTA.

!

"PREPLAĆENI ODUZIMATELJI LJUDSKOG ZDRAVLJA I ŽIVOTA"

Lijepo i savršeno tačno napisano!

A šoo??

Ša ba? Pa rezerviso je on?

/ Najnovije