Krizni štab KS moli građane da se strpe ili: "Pooštrit ćemo neke mjere"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrsch..

..u pckmtrn!!

.I.

zbog vaseg javasluka i stojimo tako, debili glupi

Veteran64

Veca je budala od vas onaj koji vam je dozvolio da nas maltretirate ko da smo u konc logoru!!! Sjasite vise s grbace. Kakva corona i kakva pandemija? Sve ovo rade da bi imali razlog i nacin da naplacuju kazne, a sve pod krinkom "brige" za narod. Izmislili ste sebi radna mjesta i jos im dajete na vaznosti ovim idiotlucima kojim nas maltretirate.

nesposobna

gamad sposobna su samo da prijete. .ebo vas onaj ko vas predlozi u kojekakve krizne stabove. Samo ste za kradju sposobni.

Sram vas bilo

NISTA OD POOSTRAVANJA MJERA JER NAM NE NABAVLJATE VAKCINE. SRAM VAS BILO. POVUCITE SE U MISIJE RUPE. KAD BUDETE SE BORILI DA NABAVITE STO VISE VAKCINA, UMJESTO STO IH ODBIJATE, ONDA IMATE PRAVO NESTO RECI. DO TAD ZDRAVO.

Sramota!

Godina dana vam je trebala da rijesite takozvani put pacijenta..cijela jedna godina nesposobnjakovici? I nije vas stid priznati svoj javasluk i nerad? Od tih kazni sa kojima prijetite dajte da se kupi vakcina. Nadlezni cekaju sadaka-vakcine. Zao im izdvojiti novac za narod. Sto se tice vakcina najgori smo u Evropi..samo si trebao dodati da smo najgori u SVEMU OSTALOM!

1

DOK MOLITE , NEMA NISTA OD TOGA. ODMAH U Č I N I T E! !!!! LOKDAUN....

Sunce

A sta cete poostrit'? Ne mozete ni ovo kontrolisat'. Pogledajte scc, tramvaje...ko prezivi - prezivi...

Sasa

kao rijesili put pacijenta... nedavno ispred ambulante pricam sa parom koji je pozitivan a dosli po uputnicu, nakon tri dana poziva na broj gdje im se niko nije javljao! i jos im rekli da idu klasicno u ambulantu (znaci u red!) po uputnicu time rizikujuci sve osobe koje cekaju a uvijek cekaonica prepuna tj cekaonica ispred ambulante po mrazu i po dva sata cekanja! samo zbog odgovornosti tog para nije niko pokupio virus jer su zaista drzali distancu i bili maskirani i salovi preko maske a krizni stab kaze put pacijenta... majku vam bolesnu pa godina prosla vi tek to uspostavili ne bi vam dao zadrugu da vodite u donjem brabonjistu!

/ Najnovije