Krizni štab Kantona Sarajevo donio novu odluku

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Bravo

Dervo

Ko mi zaisce dobice degeneka, a u samoodbrani za slobodu sam spreman i roknuti nekog, samo se vi igrajte sa tim fasistickim mjerama represije, samoooo...belaja ce biti

Misho

I tako natjeraste ljude od sutra na Ravnu planinu!!! Covid potvrde dozvoljavaju vakcinisanim da prenose virus!!!

071

Ovo o 60 ljudi u zatvorenom prostoru je, predpostavljam, doneseno na osnovu ozbiljnih naučnih istraživanja i saznanja? Pa stvarno je ljudski rod izbacio najveće i najgluplje smeće na površinu. I @Kao Živiš decenijama u ozbiljnom fašizmu i sada se buniš, šireći budalaste priče i tako skrećući pažnju sa ozbiljnih stvari? Isti si kao ti protiv kojih se buniš. Svi ste isti dio istih problema.

.

Vidi antivaxera što se nerviraju :-) :-) :-). Pa vi se stalno zalažete za "prirodni" imunitet, šta vas briga što vakcinisani šire zarazu? Zar nije dobro da se svi zarazite? Šta se bojite, za vas je to "obična gripa"? Zaražavajte se, brate, i dosad ste. Neki treći put dobili u dvije godine. Kakvi kreteni.

/ Najnovije