Krizni štab FBiH predložio mjeru: Evo kome bi mogao biti zabranjen ulaz u javne objekte

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ohO

E jbga

Seljak

E imaaam praaaavo. Ko će mi zabraniti da zarazim barem petoro. To je osnovna građanska sloboda. Pitajte koga god hočete. Ja ću tuuužiti.

dP

Počeli smo sa fašističkim metodama ? Dajte na uvid šta ste potpisali sa ovim kineskim vakcinama.

Brko

A je l to vakcinisani ne mogu biti pozitivni? Gdje se nabavlja ta vakcina? Fasizam na djelu. Sta bi meni vakcina mogla pomoci ako sam vec dva puta bolovao bez simptoma?

?

Šta mislite s tim spasite sebe i svoje najmilije kad je jasno da i nakon vakcinacije možete prenijeti virus. Koja svrha vakcine ako neće zaustaviti protok???

Ralle

Jedino ispravno..

Gost

A, nije zabranjeno da vas i dalje finansiraju i nevakcinisani, ukljucujuci i sve te javne ustanove!

Sirennia

Tako i treba, zabranit' sve

jojo

Samo dzaba lajete niti ćete vi sta zabraniti niti će se ljudi pelcovati. Selam

Azazel

Ma smijesan prijedlog, krizni stab - po sampite

Saphat

Da Bog da mi svi umrli od korone! E eto!

i ja

E imaaam praaaavo. Ko će mi zabraniti da zarazim barem petoro. To je osnovna građanska sloboda. Pitajte koga god hočete. Ja ću tuuužiti. ka Seljak Upali, debilu, bluethoot pa se skeniraj.https://youtu.be/D79TCmtvERk Ali, bez suza.bBuhahha...

Hase

Nacisti

@?

Ma je l' se to neko pjepo? Nemoj plakati nece pjoci...Hahahaha...

Nino

Kojih mjera.. Koga lažemo.. Nitko se ničega ne pridržava.. Prođite ulicom, nitko maju ne nosi, ispred kafića jedno do drugoga sjedi.. Halooo

Ivermektin

Ovo je fašizam. Javni objekti samo za vakcinisane, sutra samo za federe, kako se nekom svidi.. Tzv. štab pravi ljude budalama, od nošenja maski na otvorenom i na ulici do ove zabrane. Ovo je najveća diskriminacija, bez smisla. Znači, bolestan od korone može u bolnicu ako je vakcinisan a ako bude, ne može. A tek se vidi da najviše zaraza ima u zemljama sa najviše vakcinisanih. Jeste li čuli da "štab" daje savjet kako ojačati imunitet, koje lijekove uzeti ako se neko razboli? Ne, jer cilj nije zdravlje, niti su lijekovi dostupni, jer su jeftini. Treba uvaliti vakcinu, pa ko preživi a ko dobije autoimune bolesti od tih šilhastih proteina kad se rašire po tijelu i uspore krvotok. Stvaraju stres i strah, da bi ispalo da imaju neke "mjere". Ubice svih koji su umrli jer ih nisu liječili već stavljali na respiratore.

Uzp

Da se vakcinišemo doniranim vakcinama ha ha ha....

Sarajka

Moja komšinica se vakcinisala u Srbiji i eno sad ima coronu.Nije tačno da vakcinisani ne oboljevaju.

Abdy

Treba bunu dizati i tužavati sve redom, u Strasbourgu na sud za ljudska prava. Ovi misle Goebbels metode nad nama vršiti,ne neće moći luče maleno

/ Najnovije