Goletić: Otkriveno deset genetskih linija virusa, najbitniji su britanski i češki soj

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kretenizam

Mi ulazimo u 2 val,ovi ulaze u 4 val hahaha.. Mjere? Koje mi to mjere imamo? Ovo što vi zovete mjerama mi ne poštujemo ima 6 mjeseci najmanje! Okanite se vi nas nego negativan test za sve koji ulaze u državu. Kod nas mjesecima dolaze iz svih država bez ikakve kontrole i sad bi vi opet nama po glavi?! E neće moći. Srednjoškolci vam koriste po 2 prevoza, maske ne nose u školi,da barem nešto nauče pa hajde,nego dok prof dođe do razreda kraj časa lol

Jeli se oglasio KONJakovic o ovome danas?:)

Za cudo,sarajevski jalijas broj 1,koji trenutno za PUTOVNICU prodaje BOSNU HDZ,zajedno sa njegovim ortakom koji su u crno zavili najvecu Bosnjacku stranku u BiH SDA i od nje pokusavaju napraviti "crnu ovcu" (na kraju se optuziti Bosnjake da smo sami sebe ubijali).ZAPAMTITE:KONJakovic ce uraditi SVE za fotelju!To je najmutniji tip u Sarajevu, idiot koji je unistio KK Bosna i mnogo stosta drugog u sarajevu.Osoba BEZ SKOLE a visu trenersku od dvije godine je KUPIO od Hrvata, pa im danas vraca za sutnju!Zivi bili pa vidjeli!

Kretenizam

@Donekle Ja samo kažem da su im mjere sranje i da se odavno nepoštuju. Krpene maske su nebuloza,više štete nego koristi. A da srednjoškolci u evropi ne nose maske nije tačno ali otom potom, čisto razvlačanje pameti jer pojma nemaju šta rade

.

Hajde se ti ostavi Konakovića i politike. Sad je pitanje da ne umiremo, da dobijemo vakcinu i da ne živimo ovako hiljadi godina. MORAMO tražiti PCR test na ulasku u BiH, svima. Možemo umrijet od mjera ali kad ti virus ulazi svaki dan, pocrkamo. A tebi ako je do politike ide na klix pa seri.

/ Najnovije