Krizni štab FBiH snimio video: Znate li kako se pozdravljati

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Jel ovo dezerter primarius Goran Čerkez osmislio ovaj spot? Jel sam ovo izrežirao ili mu je ipak neko pomagao???

nasvasta

Koji glupan treba biti pa ove magarce poslušati.

22

Zakasnili ste 10 mjeseci (ko i sa svime)

SJETILI SE!?

Dobro su se sjetili. Koliko je koštao spot? Koliko je to vakcina? Koliko će ljudi umrijeti dok čekamo vakcinu koju nisu nabavili? Koliko ćemo za to vrijeme osiromašiti? Koliko ćemo ih dugo hraniti iz poreza - da bi nas ponižavali!?

Veteran64

Prestanite vise mlatiti praznu slamu!!! Maske - protuustavne!!! Policijski sat - protuustavan!!! Krizni stab - bolje da vas nema !!! Molim Vas!!! Nemojte vise brinuti o nama!!! Posljednji put kad je drzava brinula o meni vise nego li ja sam - zaratilo se!

Veteran64

Zvizdite vi malo u prste!!! Vi cete nas uciti kako se pozdravlja !? Ko da prepisujete od milanovica sapun i parfem!? Sto smo mi dalje jedni od drugih, manja je mogucnost da vama stanemo na rep, a vi onda mozete raditit sta vam je volja! E, mrven ste se izradili!! Skretane paznje je ispricana prica :) Skinite nam se vise s vrata!!! Dok vi "brinete" za "zdravlje naroda" narod ostade krivih ledja!!!

/ Najnovije