Krizni štab Federacije BiH o povratku učenika u škole

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Katy

E bas korisne informacije nema sta.

sikter

Moja djeca će ići samo ako nastava bude kao prije plandemije. Da gušim vlastitu djecu brnjicama i trujem hemijom ne pada mi na pamet. A online ne dolazi u obzir. Ništa im neće biti ako jednu godinu preskoče. Ne mogu shvatiti mentalni sklop roditelja koji dozvoljavaju ovaj teror i zločin nad vlastitom djecom. A djeca su najveće žrtve ovog projekta. Neka se stide učitelji i nastavnici koji učestvuju u genocodu nad našom djecom. Prodali su dušu Sejtanu zbog šake novcica.I očekuju dobro u životu? DJECU OSTAVITE NA MIRU JER ONI NISU NIŠTA KRIVI!

Div

Djeca moraju natrag u školske klupe, nema više nikakvih opravdanja. Vakcine postoje, sad ih ima. Neka su maske obavezne. Djeca idu na takmičenja, na treninge, škole jezika normalno radile, sve ostalo normalno radi samo škole ne mogu. Treba pokrenuti kolektivnu tužbu protiv Ministarskva obrazovanja ako se ne bude išlo svakodnevno u školu. Krši se pravo djeteta na njegovo obrazovanje.

45 minuta

Čas?

15 minuta

Veliki odmor?

Ma

Dive dragi, ne znam imas li dijete, ali rrcenica maske su obavezne, nabij ti svom djetetu brnjicu ali ja ne zelim, ta brnjica ne stiti ni od cega , pise joj na deklaraciji, na treninzima se maske ne nose. A ti posrzavaj fasiste sam sa svojom porodicom nemoj nas tjerati, mi ne zelimo biti sluge fasista i muciti svoju djecu misleci da smo pametni.

Div

Dive dragi, ne znam imas li dijete, ali rrcenica maske su obavezne, nabij ti svom djetetu brnjicu ali ja ne zelim, ta brnjica ne stiti ni od cega , pise joj na deklaraciji, na treninzima se maske ne nose. A ti posrzavaj fasiste sam sa svojom porodicom nemoj nas tjerati, mi ne zelimo biti sluge fasista i muciti svoju djecu misleci da smo pametni. ka Ma Pa šta ti predlaže, da djeca preskoče ovu školsku godinu...??? Škola je obavezna. Budimo ozbiljni, poštujemo epidemiološke mjere, to je lakše nebo završiti na respiratoru. Moja djeca uvijek nose maske.

Guest

Jadna djeca sa ovako neodgovornim roditeljima

/ Najnovije