Krizni štab donio naredbu: U srednjim školama Kantona Sarajevo ponovo online nastava!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ostavka ???

Gospodo iz Kriznog staba, lijepo vas molim da razmislite o ostavci. Ne mora kolektivno, nego jedno po jedno, tako da se moze osjetiti gdje je greska, a s kojim novoimenovanim clanom mozemo da se nadamo poboljsanju....

Jbg

A ako vam šta ne bude jasno, pročitajte ponovo također nejasnu naredbu drugog nivoa vlasti! Ovi treba da idu kući a njihove plate da se daju nekome ko ima volje da radi. Ovo je odvratan javašluk! Btw, nijedna naredba se ne sprovodi. Sprovedi jedno pa uvodi drugo, jbm mater!

nasvasta

Nastaju generacije budući bijeli robova naućeni da žive asocijalno još nepismeni nestrućni to ti je kad imaš bezmude a glupe roditelje.

Hermiona

Sve ovo ne bi trebalo da stoka sitnog, a i krupnog, zuba, nece da se cuva i postuje preporuke. Pa koji idiot moras biti da se oglusis na sve sto kaze Vlast. Kakva je, takva je, ti idioti koji se svemu protive, su ih birali. Idem ulicom, pola bez maske, ostalima landaraju maske po bradama, nekom na ustima, pa treba ih motkom po ledjima ko u Indiji.

mimi

Šta god da se uradi, krivi su neodgovorni koji se ne pridržavaju mjera, ne nose maske, prkose svemu i svačemu i onda se nalazi krivac u Štabu. Nisu ni oni cvjećke, ali, priznajte, narod ne valja.

Pretty girl :-)

Mene samo interesuje idemo li jbn u petak u skolu sad pise od 23. sad od 22. Online ko koga fakuje ovdje?

/ Najnovije