Čerkez: Ne uvodimo policijski sat, ovo je ograničavanje kretanja!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Kakva je razlika između policijskog časa i zabrane kretanja?

Kralj

Nidze veze ako se morala uvoditi zabrana onda je trebalo ko u martu od 20 sati do 5 sati ovako nekontam koja je svrha kad ce ih svakako do 23 isto se nagutati virusa

kontrola

Da li u Radio Sarajevo.ba postoji lektor, urednik, ili slicna osoba koja je placena da u konacnici pregleda tekst prije nego se objavi? Tekst sa ovoliko gresaka je sramotno objaviti!

Sasa

To se slazem da niko nista ne radi.

Nadimak

Čerkez je veliki ljubitelj poznatog demagoga Fadila Novalića.

Pa ja

Pa od 23 svakako nikog nema na ulici, stavite od 19 20

!!!!

Da li u Radio Sarajevo.ba postoji lektor, urednik, ili slicna osoba koja je placena da u konacnici pregleda tekst prije nego se objavi? Tekst sa ovoliko gresaka je sramotno objaviti! ka kontrola Nema kod njih kontrole..svaki im je tekst pun gresaka..gadi mi se citati ih!

Gost

Čitam kuknjavu kako ovo škodi ekonomiji. Aha, ekonomiji droge, prostitucije, kriminala i kafana koji su poznati kao veliki faktori naseg BDP-a i punjači Budzeta. Ja u 23 spavam kuci pored zene i djece, meni je ovo sasvim uredu.

Ivan

Mjere su debilne iz jednog prostog razloga što se uvode kako bi se spriječile terevenke koje su i do sada bile zabranjene. Policija i inspekcija ih nije spriječavala, neće ni sada. Svi će se kretati uz neke potvrde poslodavca, a ne bi me iznenadilo ni da policija pomogne svojim haverima.

Infidel

"Nije u pitanju porast broja nezaposlenih, nego pad broja zaposlenih", ka'e Fadil

sda

Ja samo želim da se fadilagi pošteno sudi , i fudilovoj kćerkici milionerki . i Asimu . i Brankiši .i halidu .i fikri i kerovođi i kosovcu i seksi seki , i bakru , i čengi za privatizaciju i malini i skakavcu i itd , puno ih je i puno su dobra donijeli ovoj zemlji ...ali samo pošteno . ...sAmo pošteno suđenje da im se omogući i da vrate narodu za bijedu u koju su ga utjerali sa njihovim jaranima dodom i čovom

Nego sta

Zatvaraj sve hocemo policijski od 18 do 5

/ Najnovije