Krizni štab KS odlučio: Evo uz koji uslov ćete slaviti Novu godinu u kafićima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Mamu testiraj moje dijete bez potrebe nećeš. Ako ima simptome ja cu je lično odvesti da se testira. Šta treba vam veći broj da prikažete bolesne djece da sutra možete prepručiti mandatorno vakcinisanje dijece. Do mog djeteta možete jedino preko mene mrtvog.

Cccc

Ja ne vjerujem ovo je kao priča Atine i Troje... Naši glupani gledaju kako da novu godinu slave, puše im uši sa pričom kako neće biti rata, od naših idiota pa do tzv. Opozicija u tzv RS priča jedno a sve izglasa sto SNSD predloži. Nikad više alkohola, nemorala i ubistava nije bilo u Sarajevu, u društvu su glavni kockoglavi pjani ko letve koji su rat proveli u pelenama i njemačkoj i pričaju kako neće biti rata dok naveče kofere pakuju. Bošnjaci ako se ne probudite, izlazimo masovno da mijenjamo vlast i dovodimo ozbiljne ljude koji će biti na kraju krajeva spremni stati na liniju i pucati ako dodje do toga, Mađari ni bizantija nisu mogli svoju verziju kršćanstva ovdje propagirati pa je nastala crkva bosanska, NI OVAJ PUT TO BITI NEĆE KO GOD DA SE POKUŠAVAO DOGOVORITI DRUGAČIJE !!!!

Lido

Dodik pravi državu a vi gledajte vatromete možda će ovo biti zadnji koji ćete vidjeti u ovakvim granicama BiH.

Koja crna godina?

Uništavaju nam državu a ovi o dernecima... ooo majku vam!!!

Ba

Proglasite ratnu opasnost, umjesto sto se bavite gripom, mamy vam fasisticku...

Reuf

Cek malo, ja nevakcinisan dodjem zdrav sa negativnim testom i zarazi me vakcinisan koji se uredno seta, ulazi i izlazi jer ima nekakvu potvrdu da moze siriti zarazu bez ikakve kontrole. A jeste pametni u pm!!!! Stvarno samo idioti odluke donose. Ovo treba tuci dok ne poplavi. Ide lagano krivicna prijavica.

Koel

Ovo vam je frg ovci zadnji mandat u ovom milenijumu svugdje docek normalan samo ovi majmuni prave konc logor od sehera

/ Najnovije