Krišto pisala evropskim zvaničnicima: Morat ćemo zajedno reagovati na izmjene Izbornog zakona BiH

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema ispunjavanja želja, nikome

E, nećete morati razgovarati i u čemu je problem?! Problem što će biti pošteni izbori!?Toliko o vašoj časti i vrijednostima na koje se pozivate.

Asker

***

visocica 1662

Auuuu sto su se *** uspanicile.

ko neko levat,

sve ste učinili da Bosnu zakočite na evropskom putu

Uzp društvo se udpaničilo,

Smanjena mogućnost krađe, dopisivanja, glasanja mrtvih, a najgore što će se znati da ih ima da popune oveći stadion. Frka.

Dogovor

E krištinice, krištinice,pa imate li imalo svoga mozga ili uvijek morate slijediti onog čovića koji je obični mafijaš i jedino izbornim prevarama ostaje u vrhu BiH politike.

Nepodnošljivi plač i kuknjava

Sramotna kuknjava I ponašanje ovih desničarskih lopina. Kao da im je neko nešto ukrao, oteo, nepravdu učinio sa konačno postenim izbornim procesom. Ustvari i jeste, nema više pljackanja kako se naviklo.

Hasane,

Draga, Borjana, kome smeta da imamo postene i fer izbore? Vama? Covicu, Dodiku i Bakiru? Nemojte se brukati - ovo je elementarno postignuce na putu prema EU, i nikako ne ugrozava taj put, kako vi pisete, podvaljujete, a moram reci i lazete. Zar da brojac glasova odlucuje umjesto glasaca, kao sto je bilo do sada?! Sram vas bilo. Vama i vasoj obitelji zelim da vas stigne bozija kazna kakvu zasluzuje svako ko se ovako ponasa. Amin ka Hasan Hasane, sko si to, očito si trojkaš, ne trpaj Bakira i SDA u ovaj koš sa secesionistima. Za tvoju informaciju, SDA je među prvima podržala ove mjere.Pobuna je samo kod onih koji su pokrali Izbore, a to je SNSD i HDZ.

333

Ovo bi bilo komicno da nismo izgubili 34 godine sa raznim papcima.

Bbg

A KAD VAM JE MIJENJAO USTAV VAMA U KORIST,ONDA JE SVE OK

Miki

I sa ovim izmjenama sve da se u Republici Srpskoj i saglase sa njima , Dodik će opet dobiti izbore jer je opozicija u RSu em smiješna em devastirana , ne mogu se uozbiljiti ni za deset godina.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Ante

Lijepe riječi su ukras!

Šukurica Bajram

***

Dok god je sejdo, mene boli Q za Bosnu...

Samo maksimalna ignorancija.

Kalimero

***

Iva

Čovićeva ubleha drži ptredavanje EU O EU! Da zna koliko je glupa nikada ne bi progovorila!

Brko

Draga, Borjana, kome smeta da imamo postene i fer izbore? Vama? Covicu, Dodiku i Bakiru? Nemojte se brukati - ovo je elementarno postignuce na putu prema EU, i nikako ne ugrozava taj put, kako vi pisete, podvaljujete, a moram reci i lazete. Zar da brojac glasova odlucuje umjesto glasaca, kao sto je bilo do sada?! Sram vas bilo. Vama i vasoj obitelji zelim da vas stigne bozija kazna kakvu zasluzuje svako ko se ovako ponasa. Amin ka Hasan GOSPODINE HASANE KAKO TE NIJE STID VI BISNJACI BIRATE HRVATIMA CLANA PRESEDNISTVA I DELEGATE U DOM NARODA VI LAZETE I JA ZELIM TEBI SVE NAJ BOLJE JA NISAM KO TI DA NEKOG KUNEM JA SAM ODGOJEN DA NIKOGA NE MRZIM IAKO BI VAS BOSNJAKE TREBO MRZIT ALI I VAS NEMRZIM ZELIM VAM SVE NAJ BOLJE

071

Ma nemojte tako. Sada se nece ni SDA ni SNSD morati zavaliti milione da kupe izbore, da ne govorim o HDZ-u. Ha haha.

Predstavnik

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Lijepe riječi su ukras!

E moj SDAovac

***

Trefzui

***

dfhdh

Eto, ti ćeš im reći šta će morati uraditi! Kakva drskost

/ Najnovije