Krišto: "Ovo je usitinu plebiscitarna pobjeda hrvatskog naroda"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

O cemu prica ova baba roga ??

kiki

SVJETSKI SU FENOMEN: Nemoguće je objasniti mržnju Muslimana prema Hrvatima, narodu koji im je donio slobodu i državu…

tonk19

Kako si ti jedini hrvatski kandidat. Koliko ima hrvata koji uopće nije glasovao za tebe. Prestanite se igrati nebeskim narodom.

Haha

Obična kamenjarska tuka. Ni Paravac joj ravan nije.

Ljiljan

Ako si krivousta krvačica idi u malu posranu fašističku krvačku pa se kandoduj mi imamo naše bih šokce !

Ljiljan

SVJETSKI SU FENOMEN: Nemoguće je objasniti mržnju Muslimana prema Hrvatima, narodu koji im je donio slobodu i državu… ka kiki 33000 Bošnjaka Muslimana je branilo I odbranilo malu posranu fašističku krvačku dok ste nam vi zabijali nož u leđa !Da ne bi Bošnjaka ti bi sada bio negdje u pradjedovskoj češkoj kao izbjeglica!

Db

***

Pa

Zna se da nipovci ne gotive Komsica. Nece covjek u koaliciju sa nastavnimom fizickog, zato su iu inata davali glas Borjani Kristo. Jadno i prizemno i to ce im se ako Bog da odbiti od glavu.

/ Najnovije