Krišto o Izbornom zakonu: "Trebamo učiniti sve da izbjegnemo međunarodnu intervenciju"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lažeš i ti

I tvoj pl3nkovic i vaša gošća. Svi imate druge interese. Boli vas za BiH. Pusete svi u vjetar. Vidim i naši političari foliraju da vam vjeruju valjda imaju i oni svoje interese. Lovite u mutnom. Ali zašto ljudi još trpe.... E to ne kontam

Ne Borjana ...

... treba uciniti nesto da se SVI GRADJANI osjecaju zadovoljno i sigurno!!!

***

***

Kauzalitet zla

Dok se BiH i CG ne oslobodi NACIJA Kraljevine SHS (lazni konstitutivni narodi), nece se zavrsiti raspad JU, niti ce biti mira i stabilnosti na Zapadnom Balkanu. Kraljevina SHS sa samo 3 nacije je opak velikodrzavni projekat, uzrok ratova, nestabilnosti, pogroma i progona na Balkanu u XX vijeku! Samo sekularizam moze spasiti Evropu. Ne krizarski. Nije krscanstvo evropski patent. Bilo je Evrope mnogo prije krscanstva!

Hrvatska preko nacija JU maltretira Bosnu!

G Željko Komšić je izabran u Predsjednistvo legalno i legitimno, voljom birača PO USTAVU BiH! To što HDZ halucinira su ataci na integritet i suverenitet Bosne. Hrvatska hoce preko politickih trojanaca, nacije Kraljevine SHS, da upravlja i terorise Bosnu. Jugoslavije vise nema! Ako hocemo mir i stabilnost na Balkanu, vrijeme je za ukidanje nacija Jugoslavije, kao laznih konstitutivnih naroda, izvan maticnih drzava. Te nacije SHS sluze u BiH i CG kao trojanski konji za realizaciju velikodrzavnih agresija, otimanja teritorija, ljudskih i prirodnih resursa, tradicije, jezika, kulture, talenata. Alarm za uzbu u EU i USA. Dejton je velikodrzavna podvala!! Sudovi su presudili cime je nametnut!

Xyz

Sto nisi izbjegla kamenovanje u Livnu od strane rodbine...SIKTERhahahahahahaha

Guest

Jedan čovjek - jedan glas

Izbori

Samo nek smit radi posao i bit cemo svi zadovoljni.

Jao

***

/ Najnovije