Krišto i Plenković obavili telefonski razgovor, evo koje su bile glavne teme

0
Fena
Krišto i Plenković obavili telefonski razgovor, evo koje su bile glavne teme
Foto: Kolaž / Andrej Plenković, Borjana Krišto

Novoimenovana predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto razgovarala je telefonski s predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Andrejem Plenkovićem, koji je još jednom čestitao Krišto na potvrdi imenovanja kao i na dinamici provedbe izbornih rezultata, što će jamčiti potpunu stabilnost i funkcionalnost, osobito nakon nedavnog stjecanja statusa kandidata i jačanja integracijskog procesa prema članstvu u EU.

Krišto je istaknula nemjerljive zasluge Plenkovića u vezi sa stjecanjem kandidatskog statusa za BiH, kao i jasnu partnersku i prijateljsku dimenziju odnosa cjelokupne Vlade Republike Hrvatske prema našoj zemlji, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Najavljen je i prvi službeni posjet predsjedateljice Krišto upravo Republici Hrvatskoj, koji će biti realiziran nakon potvrde imenovanja novog saziva Vijeća ministara BiH.

U Hrvatskoj se namnožile opasne zmije: "Baš su velike, svako malo ih vidim"

U Hrvatskoj se namnožile opasne zmije: "Baš su velike, svako malo ih vidim"

Uska bilateralna suradnja na svim poljima te podjela iskustva Republike Hrvatske u procesu integriranja u Europsku uniju bit će od neizmjerne pomoći institucijama BiH, zaključeno je u današnjem telefonskom razgovoru dvoje visokih političkih dužnosnika, saopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije