Like i share: Kreirana grupa kojom se šalje poruku Bogiću Bogićeviću

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Taman kad se čovjek ponada u bolje sutra, shvati da živi u zemlji duševnih političkih invalida, moralne sirotinje koja se zbog vlastitih interesa koprca u političkoj žabokrečini. Svi su oni isti. Mene je kao čovjeka sramota šta su uradili časnom čovjeku Bogiću Bogičeviću. Izvinjavam mu se u ime svih čestitih koji su dali svoj glas ovim političkim prostitutkama.

Aha

Jadnici, pa ako se zove Bogić, nije bog, da može da vas izvuče iz te kaljuže u koju ste upali 91. A, tome je u velikoj mjeri zaslužan i taj vaš "spasitelj" Bogić. Zar ne vidite da vam SDA ponovo smješta!? On je njihov čovjek uvijek bio!

papac

He he, Pa Idioti to se radi prije nego sto se dodje na glasanje.. Sad kad vas je SDA nadmudrila kukate po fejsbuku.. Bogic ovo nije zasluzio..

miki

Ljubi nana CIA partizana ;)

Muki

Konakoviću budi ti Bogičević, ugledaj se malo na čovjeka. I svi mi ostali pokušajmo biti ono što je Bogičević pokazao svojim djelima. Onda će nam svima biti bolje. Opet tražimo da nam neko drugi rješava probleme. Ne može jedan pojedinac promijeniti nešto na bolje u moru Konakovića. Čini mi se da sada Konaković po fejsbuku pokušava vratiti dugove SDP-u

ja

Ovo smece od stranki treba ukinuti pod hitno, samo se prica o strankama, politici i koroni. treba svima dati jednu vakcinu u mozak...

Like i Share

Kreator je pajac na vratilu svoje bivše stranke

Gost

Bogijevo NE je veliko k'o kuća. Doćiće kraj klero-naconal-fašistima!

Mirko S. Kojotovski

Svaki normalan građanin je za to da gradonačelnik bude gosp. Bogić Bogičević. Međutim treba istaći da to nije zasluga ni četvorke a ni drugih stranki nego samo njegova lična. Ne mogu a da ne napišem da su ova prepucavanja veoma opasne igre za sve nas, pa zato neću na ovoj facebook stranici ništa drugo podržati osim podrške Bogiću a ne praviti odstrel pojedinih ljudi i ugrožavati njihovu bezbjednost. Ozbiljan političar ne bi dozvolio da na ovoj stranici otvoreno svako piše šta hoće a naročito botovi i lažni profili koji jedva čekaju nove prepirke.Dovoljno je bilo pitanje na stranici dali podržavate ili ne. i ništa drugo. Ne znam čemu ovo vodi ali sigurno ničemu dobrom. To trebaju dobro videjti svi stranački lideri koji od bijesa, sebičnosti i karijere vode narod u pogrešnom smjeru.

Sasa

gadis mi se konakovicu jadeeeee

Pedja

propade jos jedan nagon političkog Sarajeva da idealizira nekolicinu Srba i Hrvata kako bi njima prikazao multietničnost. nista od lazne Bakirove gradjanske demokratije, odnosno majorizacije. osta Sarajevo gradjanska dzemahirija.

iskosa

BRUKA

KLOSA

VJERUJEM DA JE U MOSTARU POSLE TOLIKO GODINA IZABRAN MUSLIMAN VJERUJEM DA U SARAJEVU NEBI BILO OVOLIKO FRKE MISLIM DA BI BOGICEVIC LAGANO POSAO A POSTO CETVORKA NIJE KOREKTNA I LICEMJERNA JE PODRZAVAM SKAKU NETREBA VISE BITI NA IVAN OLAKO PREPUSTITI SVE NEIDE

rosa

g bogicevic pametan potez sto ste odustali

/ Najnovije