Kraljevina Saudijska Arabija donirala 50 tona hurmi BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

e pa stvarno...

hahahahahahahhahahahahahahahahahahah .... gasi sve, izvadi osigurace i zatvori vrata

Miki

Valjda i one pred istek roka

Ko preživi, na putu mladih muslimana,

pričat će ovo svojim unucim!

gdje

ce se te prodavati? Bingo ili...???

Rintutituki

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....

Donacija kriminalcima! Nema ro veze sa gradlanima BIH! Gradjani će ro platiti!

.

On

Nekad smo hurme jeli samo kad ce bit belaj,ponavljal se istorija. Hajde iskro plani vise nestacemo od cekanja.

moke

Hvala Bisera, to je ta mladomuslimanska diplomacija. Nek arapi zarade sevapa.

Stoka arapska

Samo pokazuju šta o nama misle.

Take bear

i svi na hurme!

Zenica NK

Nije logično umjesto vakcine narodu davati hurme. Ali i u Islamu logika nije priznata kao nauka, nego samo kao dio nauke. Logika u Islami ima ograničenu primjenu. Mnoge stvari muslimani nebi prihvatili zato što ih zdrav ljudski razum odbija. Ali ih prihvačaju jer diskusije sa teolozima udaljavaju muslimane od Islama i prave sve veči jaz izmedžu naroda i teologa. Ako hurme dospiju postačima posebno onima koji nemaju stalna primanja, niti imaju nekoga ko je zaposlen u Isamskoj zajednici ili vladajučoj partiji, onda imaju istu ili čak i veču snagu od vakcine. Ako hurme zaglave kod profesionalnih vjrnika i partijaša, vjerovatno če večini prisjesti. Nesmije se zaboraviti, iako naša hriščanska brača još uvijek ne parktikuju Ramazan, oni ipak imaju udio u hurmama koje nam je naša Hurija donjela. A dočiče i vakcina iz Arabije ja tako barem mislim!

Sajo

Nisu ludi da vam doniraju vakcine! Vučić vam je donirao vakcine, pa ste ga pljuvali, i omalovažavali! Kod bošnji nova poslovica "Bolje arapska hurma, nego srpska vakcina"!

Hahha

Hahhahahahha

/ Najnovije