Kralj Saudijske Arabije čestitao Dodiku Dan nezavisnosti BiH: "Da ste zdravi i sretni!"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Sta je tu Sporno, trba samo Hvala da se kaze...

gerilac

To kralju.

Hahahahah

Bajram Mubarek Olsun Milorade, Amin Jarabi! Hahahahaaaa

Damianusdarcus

Da je kulturan poželio bi i on njemu zdravlja i sreće, te poželio sve najbolje i njegovoj državi, al šta će govedo neko da muče kako on to ne priznaje

Hahaha

Ma to KraljE!

kikirez

Mile prihvata cestitke, ako iza njih stoji koje bure nafte,

HERA

Hahahaha. Kralj je Gospodin. A ovaj medjed nema slifa ko ni kokos. Ali, ipak su ona dva mamlaza napravili svjetsku bruku i blamazu kad su odbili primiti Lavrova. Koje seljacine i primitivci. Pa to ne bi moglo da se desi ni u Mauritaniji ili Zanzibaru.

RS

Ja, i.... Bitno da mi znamo da 1.mart nije praznik Srba iz BiH.

D aut

Vidi stvarno, lepo napisao kralj čestitku,samo BiH napis'o malim slovima.

/ Najnovije