Kosor o Plenkoviću: "Kako mislite da BiH počne pregovore s EU kad ne poštujete njene institucije"

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

komentar

Bravo gdjo Jadranka! Licemjerju nigdje kraja!

Nermin

***

Ante

K-R-A-LJ-I-C-A!!!

Vidividi

Čovjek treba sjahati sa vlasti da bi opet postao dobrom osobom,pa tako i gospođa Kosor.Ako je gospodin Komsic izabran po postojećem zakonu BiH o izboru za člana predsjedništva onda je blago rečeno bezobrazno od plenkovica nepoštivanje tog zakona temeljem kojega je izabran gospodin Komsic.Jest da je izborna godina u hrvatskoj i plenkovic podilazi hrvatima iz BiH kako bi glasovali za njega i njegovu stranku inače nikako nebi uspio dobiti izbore.

Haha

***

Gost

***

TARIK

BRAVO MI IM IZABEREMO KOMSICA I ONI TO NEZNAJU CJENIT A TAJ KOMSIC JE PUCO PO HRVATIMA

Celo

Tako je kraljice

Celo

BRAVO MI IM IZABEREMO KOMSICA I ONI TO NEZNAJU CJENIT A TAJ KOMSIC JE PUCO PO HRVATIMA ka TARIK Mislis branio sebe, porodicu , grad , drzavu od agresora koji je napadao

Haha

***

Plenkovic iskazao neprijateljstvo prema Bosni!

Zeljko Komsic je legalno i legitimno izabran clan Predsjednistva po Ustavu BiH! Nepostivanje tog izbora je nepostivanje Ustava BiH i volje gradjana. U pozadini je opaka, neprijateljska, antidrzavne politika. EU i USA treba poduzeti mjere prema takvim retrogradnim, opasnim politikama. Takvim osobama zabraniti prisustvo bilo kojoj instituciji BiH.

Jedino izlaz

Je jedinstvena bez entiteta i kantona sa jakim opsinama i ravnomjerno rasporedjenim sredstvima sa ulaganjima u infrastrukturu i obrazovanje. Jasna smjernica zemlje sta zeli biti u ekonomskom smislu. Nula korupcije, glorifikacija truda i rada, postenja i postovanja, ljubaznosti i blagosti. Bosnae - drzava pravednih i dobrih, vrijednijh i iskrenih. Znanje i nauka.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Nikad vise

Svaka cast! Plenkovic je nepostujuci institucije BiH sam sebi zatvorio vrata u Bosni. Ne treba nista raditi kako kaze onako licemjerno za BiH. Gradjanima BiH takva nacionalisticko nepostovalacka pomoc me treba! Dosta smo do sada vidjeli i dozivjeli od takve politike iz Hrvatske koja se konstantno gura kroz njihove satelite u BiH! Nikad vise!

Komentar 2

Bravo za Gdju Jadranku.

nasvasta

Zato ga je primio reis saućesnik bakirov u izdaji države.Reise kako primaš nekog ko ti ne prizna državu sram te bilo izdajnike.

Primitivizam Plenkovica

Komsic je izabran po Ustavu BiH (ne predstavnik vec PRIPADNIK BH Hrvata). Nepostivanje Ustava BiH neprimjerenim ponasanjem drzavnika Plenkovica je primitivizam, ponizenje i skrivene necasne namjere politike HDZa.

Brkica

***

Celo? Cijelo? Ćelo?

***

Robija u ludnici?

Hrvatska svojata BH katolike, a nisu njeno iseljenistvo. Nisu njen narod! Pohrvaceni su nacijom Kraljevine SHS samo jer su katolici!. Odavno Nema SHS. Cemu onda agresija preko politickih trojanaca, ‘konstitutivnih laznjaka’? Skinite Bosni sa grbace Srbiju i Hrvatsku ako hocete mir na Balkanu i Evropi! Dejton je ROBIJA u LUDNICI ! ka Licemjerje Hrvatske prema Bosni očito si pobjegao iz “Bosne” 90tih godina

Mario

***

Gost

Napokon od Plenkovića jedan ispravan postupak. I oni koji su glasali i oni koji nisu glasali za Sejdu znaju da on uzurpira nešto što mu ne pripada. Vaša priča da je izabran po zakonu i ustavu je samo opravdanje koje nema logike. Njega nisu birali Hrvati pa ih ne može ni zastupati. Uostalom čovjek nije Hrvat. Rekao je da je BOSANAC. Nisam čuo da postoji ta nacija.

Koje institucije?

Institucija Predsjedništva?Komšića? Nedostaje mu, kao prvo, minimum kućnog odgoja. Plenković je, za razliku od Komšića, ugledni eu državnik, koji je daleko prevazišao značaj države koju predstavlja. Inače, državnici međusobno ne podnose loše odgojene prevarante, zaobilaze ih u širokom luku. Ništa u takvim stvarima državnici nisu drugačiji od nas smrtnika.

/ Najnovije