Kosor brutalno prozvala Čovića: "Šta sad veli domoljub i Dodikov jaran..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljubinka

Ma covic je cetnik. Dokazao više puta. Vidiš dalje pustio da hercegovina gori.

222

GOSPODO KOSOR, OVO JE IGRA COVICA I DODIKA DA SE OPTUZE BOSNJACI KOJI NISU NI POMISLILI DA SALJU KAKVE OPTUZBE. NEKA VAM KAZU KO JE NA CELU AGENCIJA KOJE SU UPUTILE ZAHTJEV ?

Bambi

Covic je gospodin.nega komentarisu oni sto trsju krace u politici nego bsgremov cvijet

Hm

Bivša političarka nešto kaže protiv Dodika , i naravno, ovaj srbomrzilački portal odmah to objavljuje! Ako niko ništa ne kaže, onda se izmišlja sukob! Ovaj portal postoji samo da sije mržnju protiv Srba , a i Hrvata! Ne čini dobro za Muslimane iz BiH! Pitam se ko ovo finansira?!

/ Najnovije