Košarac putuje u Srbiju, evo šta će tražiti za BiH u Beogradu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

smrad

za mene i moju porodicu nemoj nista traziti! necu srbijansko nista! dovoljno su nas vakcinisali otrovima, i hranili granatama i barutom! mrs!

Šta će on tražiti?

Da mu daju da istuče neku ženu? Ili da zasjedne na nekoj pijanki da proda alkohol koji proizvodi? Kretenčić mali smrdljivi ...

Kepec - Smetljar

šta će ba on tražit? od koga??

Bosanac

Pogino u smrdiji aBd zlocinac nedorasli

Wifebeater

Eki mu poze s telefonom za slikanje sreće ti! Hahahahahahaaaaa debilčić maleni kretenasti.....

@smrad

za mene i moju porodicu nemoj nista traziti! necu srbijansko nista! dovoljno su nas vakcinisali otrovima, i hranili granatama i barutom! mrs! ka smrad Normalno da ti ništa netreba jer ionako sve kupuješ u EU ja tamo i živiš

...

Eki mu poze s telefonom za slikanje sreće ti! Hahahahahahaaaaa debilčić maleni kretenasti..... ka Wifebeater Haha Jes` jes` Sigurno ima još dvije fotografije... Jedna na kojoj stavlja naočare... A druga.. Ta ni našta i ne liči..

BBB

BiH netreba ništa iz srbijice malene, a ti porodični nasilniče Košarac trebao si biti na robiji !

/ Najnovije