Košarac ponovo opstruira: Nacrt zakona o sudovima povučen s dnevnog reda sjednice Vijeća ministara

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

Lijepe riječi su ukras!

333

Zasto je ovaj danas dosao na posao? Treba ga smijeniti. Sam je rekao da napusta drzavne institucije. Sta se ceka? Zasto mu je dozvoljeno da ucestvuje u radu VM-a? Sam je trazio da napusti drzavne institucije. Kosarac, ocekujemo od tebe najkasnije sutra da podneses neopozivu ostavku u VM, a i od svih ostalih drzavnih sluzbenika i namjestenika sa mjestom boravka u RS-z. Ili da vam urucimo otkaze? Da vam izadjemo u susret?

333

Drugo, s obzirom da namjeravate u toku narednih deset dana, makar tako tvrdite, da proglasite nezavisnost, i nema nikakve potrebe da ucestvujete u odlukama na drzavnom nivou. Nadam ste da znate da time prestaju i postojece drzavne garancije na entitetske kredite, a vas dio PDV-a vam necemo isplatiti. Sva lova iz Centralne banke ostaje ovdje, odnosno u Njemackoj gdje je polozena, i njom ce raspolagati pravna nasljednica BiH. Pa vi samo naprijed. Nadam ste da ste i pripremili sredstva za placanje ratne odstete gradjanima BiH i gradjanima Sarajeva. Posto cete postati medjunardono-pravni subjekt, doduse nepriznat, ipak cete placati ratnu odstetu, onu koju Srbija nece placati jer ih je SDA, vjecni partner, toga postedio. Samo naprijed dileri, kupili smo kokice.

Stočar u penziji

A kad će penzije ? Jel ovaj zadužen za penzije ??

Bruda

Ono kad najveci kriminalci raspravljaju i rade zakone i sudove po svojoj mjeri....

/ Najnovije