Košarac poručio Turković: 'U godinama ste koje ne dozvoljavaju da lažete'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Ovi bijeenici nekome govore da ne valja lagati.

***

***

Gost

A čekaj... jesi li ti onaj što tuče ženu, majku svoje djece?! Osoba kojoj se zaista vjerovati! Ha ha... Nije te sramota...

haahahah

hahahaha ovom ku*varu Biserka na san dolazi

degradacija

Ko to prica o moralu i lazima?

???

I to ovoj kreaturi koja je zaista jedna od najogavnijih govori degenerik koji tuče žene i usred pandemije i rigoroznih mjera zabrana za građane pije i ždere na nekom poltronsko lopovskom derneku? Proizvođač alkoholnih pića i dugogodišnji protestant "stotina ubijenih u Dobrovoljačkoj ulici"??"Ministar BiH" koji iz usta ne vadi LAŽ da je bosanskohercegovački entitet RS - država? KO joj govori?

Mile

A šta možeš govoriti ovoj debeloj krmaci? Ona samo gleda kako da nešto ukrade i da je blizu punog stola.

Cile

A šta možeš govoriti ovoj debeloj krmaci? Ona samo gleda kako da nešto ukrade i da je blizu punog stola. ka Mile - Tako je! Kakva je uopšte razlika između njih dvoje?? Ko je odvratniji?? Jaka konkurencija zaista ...

Upoznati EU

Je li ovo onaj što je maltretirao prvu ženu? Kako on može biti na bilo kakvoj funkciji? Znaju li za tu stavku u njegovoj biografiji ovi iz EU, da se odmah distanciraju i da traže njegovu smjenu?

/ Najnovije