Korisnici Elektroprivede HZHB dobili obrazac za plaćanje pretplate za RTV HB

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Potpisujem 10 km mjesečno..samo da ne gledam naj vece zlo FTV..tu tzv.javnu teleciziju nit fledam,niti placam, niti cu placati..a u mojoj kući je zabranjena za gledat..

071

Tako i treba. Naravno, za ovu televiziju se moraju prestati davati novci iz budžeta opština (po 30-40 000 KM godišnje). Ko god želi privatno da plaća, neka izvoli, pa ćemo vidjeti koliko dugo će opstati. Tako bi trebalo i sa vjerskim zajednicama i vjeronaukom. Dalje šape od javnog, našeg, novca i neka budalaštine finansira ko god hoće iz svog džepa.

Mostar

Bosnjacima muslimanima je od vitalnog nacionalnog interesa da Hrvati nemaju kanal na svom jeziku. To ste izglasali. Da se ne zaboravi. Zato pola budzeta FTV treba preusmjeriti na TV HB, a ovu 1KM cu sigurno davati mjesecno

071

@Mostar I da, o bilo kakvoj raspodjeli novca se može početi pričati kada se ustanovi ko sve ne plaća poreze u ovoj državi. Kada svi koji izbjegavaju plaćanje poreza i ne izdaju fiskalne račune završe u ćuzi, onda ćemo lako oko love. Kada se shvati kako je prava lova krvavo zarađena, odjednom se više neće javljati ideje da se javni novac daje kriminalcima za njihove pet projekte.

/ Najnovije