Koordinacija boračkih Saveza BiH: Zahtijevamo da direktor BHRT-a uputi izvinjenje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Da je stvarno ABiH, ne bi se derali tekbir, Allahuekber, ne bi se poginuli zvali sehidi i ne bi bili na Allahovom putu i ne bi teritorij koji su drzali nazivali prostorom dzihada. Dakle to je bila islamska vojska

Borac

Lakše nam je podnijeti ovu uvredu RTV nego uvrede koje podnosimo od ,, naših'' političara .Prvo : Zašto koordinacija a ne Savez boraca BIH ?? Ko je formirao koordinaciju i ko je predstavnik te koordinacije ?? Kako je moguće da je koordinacija dozvolila da se izostave borci koji ne žive na području federacije iz zakona ?? Da li je to sebičnost ? Kako je koordinacija dozvolila da se prave razlike između boraca na ma kojem dijelu BIH, entitetu , kantonu. Kako je koordinacija dozvolila da se jednima priznaje ratni staž a drugima ne. Šta se dešava sa izmjenama zakona o PIO i da li će ikada do njih doći ?? Zašto su dozvolili da im otimaju stečena prava. Da li vi predstavljate vlast ili borce ?? Puno pitanja a nikakvih odgovora ?

A-ha

Na BHT postoje oni koji opstruiraju BiH time što kao slučajno kažu tzv ABiH, ili kažu da je D. Ćosić ugledni član SANU koji je bio častan i pošten. Ovo treba sankcionisati pod hitno!

...četnićku,nisu mogli ući sa tenkovima 92.-95. a udjoše perfidno pored nesposobnih mirnodopskih patriota!

.

NB

@Mostar. Tko je vama kriv što ne možete trpiti drugog i drugačije!? https://youtu.be/Rehtam2tdcA

Gost

Rekla je istinu. To je bila jedna od tri vojske u BiH. Tri naroda-tri vojske. Ta je bila muslimanska kako je god imenovali.

Tako je

Rekla je istinu. To je bila jedna od tri vojske u BiH. Tri naroda-tri vojske. Ta je bila muslimanska kako je god imenovali. ka Gost

Kung fu

Joj besposlicara, traze dlaku u jajetu. Jedva cekaju nesto pa da se kao nesto bune, protestiraju prepucavaju, itd. A sve primitivno i polupismeno. Radi li iko ista? Misli li iko da uradi nesto da ova zemlja krene ka buducnosti, a ne da stagnira u 18-om stoljecu. Hajd sad lajavci. Da vidim argumente za i protiv. Znam da jedva cekate.

Boom

Pošto je upitanju osuda zločinaca onda je takozvana.A treba se ogradit od ovih zločinaca.A da se spominju heroji i istinka borba a da kažu takozvana armija BiH onda bi bila uvreda i onda se bunit a ovako ne

/ Najnovije