Kontroverzni Timothy Less tvrdi: Bošnjaci ne mogu braniti BiH, Beograd daje Kosovo za RS

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cccc

Rodila ga majka pametnoga. Super teza brale. U trosnoj slamnatoj mahali zapali kucu na ulazu i nadaj se da vjetar nece raznijeti plamen. Recimo da si u pravu, sta ce biti? Bugarska ce natrag traziti Makedoniju i prosirenje Srbije nakon Balkanskih ratova. Italija nije dzabe mijenjala strane u I svjetskom ratu-Dalmacija i otoci do Zadra Italiji. Slavonija, Banat, Vojvodina i Srem Madjarskoj. Katalonija ode iz Spanije. Irska se ujedinjuje i ode iz UK sa Skotskom. Sta cemo sa velikom Siptarijom? Hoce li djetici biti kompenzacija Srbiji jer je osakacena? Sta cemo sa Sosonima? Cccc Sine nemozes paliti komsiji kucu a tebi krov od stare slame.... cccc

Karrabaja

Glabaj ga timotije

Koel

Jok ti ces braniti Bosnu nece Bosnjaci kao ni 92 sto ate racunalu majku vam banditsku

BiH

Bosnjaci moraju popunit i naoruzat policiju u FBiH. Ozbiljne su prijetnje. Vulin je prvi saradnik Vucica.

Muki

Nezeli niko ovo sranje od drzave.zapad je uvidio kako bosnjacki politicari vladaju.kradu,pljackaju,terorisu,otimaju Dalo im se 25 godina vladavine oni napravili kazamat.ljudi u srcu evrope rade za 200 eura,bolesno, socijalni sistem nepostoji,pravo i pravda je spansko selo za bosnjake.ne zeli evropa ovakvo sranje od drzave u svom dvoristu.a ne zeli vise niko ni patnju u ovoj drzavi,brzo ce ovo sranje od drzave nestati.sve ovo stanje nepravde i javasluka je kriva sda stranka korumpiranih uhljeba i lopova.

Habuhabuhabu

Pametnije bi mu bilo da piše o Škotskoj, Engleskoj i Sjevernoj Irskoj.

BUGOJNO

Bosnjaci moraju popunit i naoruzat policiju u FBiH. Ozbiljne su prijetnje. Vulin je prvi saradnik Vucica. ka BiH nema ovu drzavu ko braniti,nema vise budala u tenama da se izlazu topovskoj vatri.od rata pa na ovamo demob borci su baceni na koljena,vise gladni nek siti.sve ce se ovo bosnjackom vodstvu i sda stranci razbiti o glavu,zbog svoje prljave politike prema drzavi i narodu.pitsjte dem borce u mom sb kantonu sta bi uradili,pa pobili bi bosnjacke mafijase zbog njihove prljave politike.niste vi ni svijesni sta se ovde sprema.ovo ce biti palestina,zahvaljujuci bosnjackoh prljavoj politici

Guest

Ima ima samo ti neznas da ima. Svaka kuca ima arsenal nema vise zablude o bratstvu jedinstvu i prici kako nece komsija na komsiju. Oticete vi svinu smrdiju pašcad vlaska!

N

Mozda se necemo odbraniti ali nece ni oni tek tako lahko uzeti sebi zemlju na kojoj su ubili hiljade nesrba i popalili oteli i opljackali sve nesrpsko. Ovdje ce biti novi bliski istok a srbija ce biti centar svojim javaslukom. Niti u centru beograda nece biti sigurno. Jedan bombas samoubica pomutnju napravi. Pa bujrum

ja

Tako je i karadzic govorio pa da nebi stranaca usli bi mi i u smrdiju, lijepa osveta, zubima bi vas klali...

jadodnovinara

samo skleroticni novinar poput S.H. daje priliku ovakvima da zarade svoj krvavi novac...

Ex novinar

Istorija, sadasnjost, a kako stvari stoje i buducnost muslimana je napravljena na lazima. KOja agresija, koji genocid? Pa hriscani su zivjeli na podruciju Balkana vijekovima prije nego sto su ih Tursi prislino islamizirali. Kako su onda hriscani mogli sami sebe da napadnu tj da izvrse agresiju? Za sve sto se u zadnjih 30g ruzno desava u BiH iskljuciv krivac su Izetebegovici koji od BiH hoce da naprave islamsku drzavu. Jedino jos Bakiru nije jasno da mu je babo Alija podjelio BiH na 2 entiteta i njemu u amante od cijele BiH ostavio samo 4 kantona. Rasapd BiH je neminovan, samo je pitanje hoce li se desiti u blizoj ili daljoj buducnosti.

To Ex novinar

e pa neko je zivio tu prije krscana, mislave jedan, ni jedne vise

RS

Srbi iz Republike Srpske ne misle nikuda ići! Oni su svoji na svom! A, Srbi nikad Kosovo neće dati, i odustati od svoje vjekovne zemlje! Zato, bošnje, ne uzbuđujte se!

Rt

e pa neko je zivio tu prije krscana, mislave jedan, ni jedne vise ka To Ex novinar Tačno, ali kršćani prije muslimana! I to mnogo prije islamizacije! Zato, kršćani ne mogu biti agresori!

?

e pa neko je zivio tu prije krscana, mislave jedan, ni jedne vise ka To Ex novinar Tačno, ali kršćani prije muslimana! I to mnogo prije islamizacije! Zato, kršćani ne mogu biti agresori! ka Rt<< Koji krscani ba? Progonitelji hereze?

JA1

I na Radio Sa nekome odgovara sirenje mrznje i straha medju ljudima. Moj komentar izbridan zato sto sam napisao da samo narcisoidni Senad moze dovesti ovakvog gosta u emisiju. Bitna je gledanost.

KLOSA

NISU DZABE BRITANCI IZASLI IZ EU ONI NEMOGU BEZ ZLA I PLJACKE I VJERUJEM DA IZA KORONE ONI STOJE KRUNA KORONA DZAVOLIJA FAMILIJA

Hahaha

Srbi iz Republike Srpske ne misle nikuda ići! Oni su svoji na svom! A, Srbi nikad Kosovo neće dati, i odustati od svoje vjekovne zemlje! Zato, bošnje, ne uzbuđujte se! ka RS Vjekovna zemlja od jednog vijeka od 1919.

/ Najnovije