Konaković: Uputit ćemo zahtjev da se provjeri diploma Sebije Izetbegović

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jah

Muradif davno dao ovu informaciju jos kad su boravile kod njega u Zg...dobro jutro Kolumbo :P

Zenica NK

Osnivanje novh partija ukazuje na odsutnost sluha za urlik naroda koji grca u bijeda i nepravdi. Iznositi prljavi veš bivših partijskih drugova i kaljati ih dabi se postigao uspjeh u novoj partije je ne dostojno ljudima.

Objaaaaaaavio on

Derogiran....... dezavusian..... objaaaaaavio..... Dalija isto - objaaaaavila...... KLOŠARČINO, smrad si isti i veći od SDA ljaljana!

Ginekolog Dr Arsla

Nesto Zutom bas ne ide u zadnju godinu-dvije. Bice zanimljivo vidjeti kako ce kao pobjednik izaci iz ove nove afere sa hanuminim doktoratom.

KLOŠARČINA

On je to sve objaaaaaavio..... na faceeeeboookuuu...... objaaaavio on.....derogirao.......dezavuisao..... Dalija imala Long Covid ..... ona se izbooorila s Covidom...... Kiana Aja se upiiiškila..... On objaaaavio...... Ona pametnaaaa..... On pošteeeeennn.... Moraalista....... On i Ejub Kučuk znaju koja teraaaapija treba protiv Corooneee..... Objaaaavili sve....... Postavio debila sa završenim sklekovima i čučnjevima za ministra privrede kantoooona..... objaaaavio..... sve objaaavio on.....na Faceeeboooku......

OBJAAAAAVIO

Uhhh KAKO On OBJAAAAVLJUJEEEEEEEE ......

FUNJO KONJAKOVIC NEKOME DA PROVEJRIU DIPLOMU?

hahahah..ja da sam na mjestu Sebiej, tuzila bih vas svioju i trazila obestecenje od milijardu maraka.NULO , preverantu-romanisjki jalijasu!FUJ!

Grifon

Ko li će provjeravati tvoju? Dosadan si ko' hemoroid. Sjaši više.

derogiran a objaaavioo?

On je to sve objaaaaaavio..... na faceeeeboookuuu...... objaaaavio on.....derogirao.......dezavuisao..... Dalija imala Long Covid ..... ona se izbooorila s Covidom...... Kiana Aja se upiiiškila..... On objaaaavio...... Ona pametnaaaa..... On pošteeeeennn.... Moraalista....... On i Ejub Kučuk znaju koja teraaaapija treba protiv Corooneee..... Objaaaavili sve....... Postavio debila sa završenim sklekovima i čučnjevima za ministra privrede kantoooona..... objaaaavio..... sve objaaavio on.....na Faceeeboooku......

Hercegovac

Ovakve izjave i pisanje a posebno novine AVAZ nanose nesagledivu stetu Bosnjacima vise nego srpska genocidna politika

sd

Ono kad konjakovic prica o diplomama

Veteran64

hahahah..ja da sam na mjestu Sebiej, tuzila bih vas svioju i trazila obestecenje od milijardu maraka.NULO , preverantu-romanisjki jalijasu!FUJ! ka FUNJO KONJAKOVIC NEKOME DA PROVEJRIU DIPLOMU? Ovo ashichare placa sda!!! Haram pare!

A DA PRESTANES IZNOSITI SVE (NE)ISTINE U ETER SVOJIH BIVSIH STRANACKIH KOLEGA A DA SE POZABAVIS MALO OVIM PROKELTNICE!?

Bosna i Hercegovina će istrunuti na način da će u njoj prestati da funkcionišu organi na zajedničkom nivou, da neće htjeti doći ni Srbi ni Hrvati, jer nemaju interesa da tamo dođu i nakon toga nema BiH. Taj trenutak se približava – rekao je Milorad Dodik za velikosrpsku agenciju Srna. Ova najava blokade funkcioniranja države BiH se već ostvaruje. SNSD i HDZ na državnom nivou godinama blokiraju fonkcionisanje naše zemlje, zaustavljaju i blokiraju većinu odluka. Dodik je još kazao da je BiH “moranje za Srbe, podijeljeno društvo, zemlja koja nema nikakvog smisla” te da “je moguće da Srbi imaju svoju državu”. – Neće niko pitati Bakira Izetbegovića niti on može donijeti odluku o ratu. Može da skupi neke svoje jalijaše pa da on nešto počne da se tuče – rekao je Dodik za Srnu. – To što imate Šarovića koji je spreman da proda interese Republike Srpske za male apanaže i Borenovića je neko drugo pitanje, uvjeren sam da su oni izdajnici i prodane duše – rekao je Dodik. Prema njegovim riječima, Bosna i Hercegovina je zemlja koja je trebalo da bude podijeljena i u vrijeme Dejtonskog sporazuma i ovaj bi prostor napravila stabilnim i sigurnim. Ovako je, dodao je, neko namjereno ostavio neriješenu situaciju u BiH, iz Britanije, Amerike i s drugih destinacija slao svoje početničke diplomate da se ovdje vježbaju ne dozvoljavajući da se to riješi.

suljaga

Nasao se pravi. DIF-ovac koji je polozio 4 ispita za dva dana. Genetska kifla.

Gost

Faks sam upisao 1980. godine i sada nakon toliko godina na pragu šezdesete se sjećam imena skoro svih profesora i mnogih kolega. Čega i koga se sjećaju ovi što kupe diplomu?

Sarajlija

Ti ćeš jade nekome provjeravati diplomu, nek aprvo provjere tvoju. Fuj

/ Najnovije