Konaković u Sloveniji kritikovao Dodika: "Naš partner odlazi u Rusiju i odlikuje Putina"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Brkica

KONAKOVICU BUDI JEDNOM POSTEN PA KRITIKUJ I BOSNJAKE I ONOG KOMSICA

Mostar

Lijepe riječi su ukras!

Plivac

Jesi li negdje bio na Zapadu da nisi pljuvao po Srbima? I onda zagovaras nekakvu gradjansku BiH u kojoj bi vi muslimani krojili sudbinu Srbima i Hrvatima. Sva sreca da je vasih 23% BiH pa se tu hadzijajte do mile volje.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

????

Da li im je nazvao selam ili se pozdravio kao bosanac i europljanin

Ljiljan:***

A TI *** PROSTIREŠ STRUNJAČE DA MU JE UDOBNIJE!NEGO DE NAM RECI KADA ĆEŠ DA VRATIŠ PARE KOJE SI POKRO OD EUROPSKOG PRVAKA KK BOSNE KADA SI BIO U LOPOVSKOJ SDA ?

Ddf

KONAKOVICU BUDI JEDNOM POSTEN PA KRITIKUJ I BOSNJAKE I ONOG KOMSICA ka Brkica .SVIJET CIJELI ZNA KO PRAVI PROBLEME U BIH I EVROPI

Wxc

ODJ......E KOALICIONOG PARTNERA, IMATE OPOZICIJU I DRUGE PA GRADITE DRZAVU BIH.

333

@Plivac Tvoji su jedino dugovi. Ostalo doslovce nista ti ne pripada.

/ Najnovije