Konaković: 'Trojka' će i opstati i pobijediti na sljedećim izborima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

sanjaj fakinu rogaticki!

Najvece zlo koje je moglo pogoditi Bosnjake-jalijas i kriminalac iz Rogatice kome ledja cuvaju Scepo Radoncic i Beograd, podvala Bosnajcima,kriminalac koji NAORUZAN hoda carsijom, eto koliko vjeruje sopstvenom narodu!Kriminalac koji nije dosao DVA PUTA na DIF a dobio je diplomu VISE skole!Isti onaj koji nam je obecavao PRAVDU a vidis e sta nam je donio.Nema vise DIFovca da nije ministar a to radi da bi ih KUPIO da ga ne ocvikaju za to da nije dana proveo na faksu, i da ne dodje u pitanjue njegova diploma!TI ces pobjediti?Dzaba ti sila siledzijo-NIKADA TI NECES BITI PRVI U BOSNJAKA!

Sb kanton

Vrijeme je da vladaju sposobni,kulturni i školovani. Sda psima,krezavim spodobama, Mafiji koja trenutno ne(vlada) i koja je bosnjacki narod bacila u blato i naj vece siromastvo,treba ne da odu nego da odgovaraju za zlocine i genocid koji su pocinili nad bosnjackim narodom.10 puta su vise zla napravili u miru,nego i cetnici i ustase u ratu.nadamo se pravdi i boljitku,Dem borci ce podrzati promjene.

Moze ovaj krimos da se skloni sa naslovnice?

Hvala!

Koel

Hohohoho pusti snovi ima da vas nema poslije isucih izbora dala vam jw raja da u ks sta utaditi a nikad zapusteniji kanton opci raspad sto sistema sto organizacije katastrofalno stanje u svakom poglwdu tako da od iducih izbor avidercije

Krleža

Pa ne vidim ni jednu stranku a ni pojedinca normalnog intelektualca za kojeg bi glasao 2022 godine. Svi ste slični kao jaje jajetu. Razlika je samo jeli veći ili manji mučak.

suljaga

Dobice genetski kiflu kao u Travniku na ponovljenim izborima. Antipaticnog i odvratnog tipa odavno nisam vidio kao ovu genetsku kiflu.

suljaga

Eto ima M-tel trojka vlast u Republici Sarajevskoj pa je grad k'o deponija. Smeca na sve strane a zmije se legu u po grada. Ovog samo fotelja interesira.

buducnost

svak mu je na mjestu, sretno TROJKA!!!

Bella

Prelaskom na MTel sasjekli se Baketu noge, vise vas nije mogao prisluskivati!! A ovim sto ne prepoznaju da imaju za koga glasat porucujem nek samo sjede i kukaju, tako je najpametnije, gamad parazitska. ZIVJELA GRAĐANSKA BEIHA!

Trojka

Obicna prdljavina,lazovi,lazni eksperti,lazna pravda,kad vidis vodje stranaka sve je jasno-uvijek su glasali isto kao rusitelji Bih.......

/ Najnovije