Konaković: To je bio prijedlog od kojeg se naježite. Toliko radikalan

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

Covjek koji je sklepo diplomu za nastavnina fizickog vaspitanja prica o promjeni Ustava jedne drzave ! Narode BiH jel zaista smatrate da je to ok ? Ja mislim da je to za ludacke kosulje a vi kako vam drago i milo bilo …

Komentar

Isto mislim i o onom Alijinom ridjanu a Scepa i njemu slicne sigma blokove necu ni pomenut jer nijesu vrijedni pomena ..Otvorite dobro usli kada prica gospodin prof Ivo Komsic !!!! Gospodin je pametan i odmjeren a namjere su mu patriotske !!!!

Ne deprdi

Konakovicu i ti sr obruko a ? Da bi mozda mogao slobodno u Makarsku htio si pristat da jedan glas hrvata iz hercegovine vrijedi vise od 10 glasovs Bosnjaka iz Sarajeva.E,bogami bruka.

Patria

Seljak politika je nauka, nije za svakoga...

@Komentar

Josip Broz Tito je bio Masin_Bravar i bio je to sto je bio . Od porusene Jogoslavije napravio je veliku Ekonomsku ali Vojnu silu. Za njega je cula cijela planeta, Rusima je jos 48g rekao veliko NE. itd. Sve to je uradio jedan obicni Bravar. Dino je diplomirao je na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu na Odsjeku za menadžment u sportu i trenutno pohađa master studij na istom fakultetu. Poznaje engleski, italijanski i rumunski jezik. Konaković je bio maloljetni pripadnik Armije Bosne i Hercegovine (BiH) od 1992. do 1996. godine. Pravo pitanje je: ko si i sta si ti !?

Guest

Guest @ Komentar Ja znam kako je postao fiskulturnik kolut naprijed kolut nazad Znam i kako je " usrecio" KK Bosnu sportski klub kod Katedrale SA.

Guest

Guest @ @ Komentar Bolje ne pitaj ko je ko i sta je ko i koliko koga poznaje. Ovo nije nacin za predstavljanje.

Azazel

Dino je Zakon...I za muza Parking Papanke I za Scepu I za Niksica

Kljukisa

Ovaj bi od sarme naučnu fantastiku napravio... Nesposoban da dugme da košulji zakopa bi državu da vodi.

Kljukisa

Ovaj bi od sarme naučnu fantastiku napravio... Nesposoban da dugme da košulji zakopa bi državu da vodi.

Kljukisa

Ovaj bi od sarme naučnu fantastiku napravio... Nesposoban da dugme da košulji zakopa bi državu da vodi.

Kljukisa

Ovaj bi od sarme naučnu fantastiku napravio... Nesposoban da dugme da košulji zakopa bi državu da vodi.

Kojo

Otkud pravo pojedinim strankama da nesto daju sto nije njihovo bosna je svih naroda ne prodajite sto nije vase vlasnistvo

Nikolica s prikolicom

Hrvati će biti krojači svoje sudbine i neće ovisiti o drugim narodima, osim u dijelu kolika će biti međusobna suradnja. Važno je da nikome ne uzimaš ništa što nije tvoje, a važi i obrnuto. Sam moraš brinuti o svom razvoju, kako u ekonomskom tako u kulturnom i svakom drugom smislu. Na kraju: Ne traže Hrvati ništa što i drugima ne žele da imaju. Odakle ta želja drugih da upravljaju drugima, a pokazalo se da ne znaju ni sobom upravljati.

Komentar

@„““ @Komentar““ Prvi odgovor; Za tebe Tito

r

Rece nesto dinokio portparol coviczdahe

Gavrilo KONJakovic je...

.je najvece zlo za Bosnjake.Uvreda za Bosnjake,on ej mislim najaktivniji FACEBOOK "politicar" svijeta. I dobro mu je rekao Novalic-AKO EJ ZAVRSIO jer ja sam takodjer isao na DIF, i imam diplomu a ovog bandita nisam vidio 3-4 puta na faksu i to prve dvioje godine, KAsnije ni traga od njega. On je SRAMOTA Bosnjaka. On govori o postenju a sve svoje uhljebi.Malo, malo a on "skokne" u Dubai,Istanbul i druge "interesantne"destinacije.Od svojih para?Cisto sumnajm!.Njega najvise vole iz "koalicije zla SNSD/HDZ". Bas , sto li? Nije ni cudo sto ga svi zovu GAVRILO.

/ Najnovije