Konaković: Sutra podnosim krivičnu prijavu da vide šta se dešava na KCUS-u

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rimda

Klosaru jedan kakve ti suplje bacas skreces temu sa kladionica

NiP

Da ima pravde konakovic bi vec odavno konacio gdje zeli da drugi konace,jel moguce da je samo konakovic bezgrijesan.

moke

upalio se ludi bot, bice da gori sebiji pod nogama

KLOSA

KAKO CES PODNIJETI KR PRIJAVU PROTIV SEFICE I STA CE SEF RECI NA SVE TO

Hehehe

A kladionice ? Smijete li ih zatvoriti ?

BA

U Sarajevu nitko ne lijeci oboljele osim KCUS-a !

suljaga

Uh, jest ljut ko leptir.

Xxx

Ti si jedno obično neradničko govno, facebook papak! U životu nisi ništa korisno uradio, marš nepismeni seljačiću!

SDA demokratija

Ajjjjjjjj komentara nepismenog ahahahahhahahahah e cuj mumina iz SDA, on bi da rokne nekog, muminski nema sta. Selam alejć

Infidel

Koja optužnica? Ne daju mi uć'?

kuka

Ovako ja jedno jutro kad se vratim iz turske .. Razmisljam sta da radim da skrenem paznju sa nerada i problema u Kantonu ... I onda se sjetim da kao i obicno napadam klinicki centar i Sebiju.. Sebija je svakako dosadila svima a i doktori kojima je oduzela privilegije jedva cekaju.. I tako palamudicemo o Sebiji jos koji put po portalima i sta dalje ? Nije ni to vecno ..

Za sta ?

Za sta krivicnu prijavu ? Sto nije dala uci dvojici nenajavljenih turcina ? Balgo Sebiji kad ima ovakve neprijatelje.. Sa ovim neukim Konagovicima i sustravljenim premijerima vratice se SDA u velim stilu .. Nazalost ...

jad

jada i portala, dopustanjem ovakvih siri nasilje, ukinuti ga pod hitno a sa3cice procesuirati

Dinokio

A jes brizan u pm. Koji ulazak turskih ljekara na kliniku? Pa valjda postoji protokol najave itd. Nije to pijaca pa da ulazi i izlazi kako ko hoce.

/ Najnovije